Meny Stäng

Höstens resa med Resia går till Slovenien och Istrien

För några veckor sedan berättade vi att vi planerar en resa i höst i samarbete med Resia – och det speciella med denna resa är att du har chansen att följa med! För att bestämma vart resan skulle gå presenterade vi fem olika resmål som alla kunde rösta på, och nu kan vi alltså berätta vilket resmål som fick flest röster. I höst ska vi (och kanske du?) resa till Slovenien och Istrien!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Resan går till Slovenien och Istrien

I inlägget där vi berättade om resan kunde du välja att rösta på en eller flera av fem destinationer. Dessutom kunde man rösta på vår Facebooksida och på vår Instagramsida.  Den destination som fick flest röster – dit lovade vi och Resia att arrangera en resa!

De fem destinationerna man kunde rösta på var 1) Slovenien & Istrien, 2) Tjeckien, 3) Malta & Gozo, 4) Portugal samt 5) Storbritannien. Det resmål som fick flest röster var, utan någon som helst tvekan, Slovenien och Istrien i Kroatien. Dit bär det alltså av i höst!!!

Vrsar i Istrien, från vår resa 2016

Nu börjar vi arrangera resan

Nu börjar vårt arbete med att planera resan! Peter pratade med Margareta Hallin på Resia senast igår och de börjar båda, på varsitt håll, dra i trådar för att detta ska bli en riktigt bra resa med massor av spännande utflykter. Detta ska verkligen bli sååå roligt!

Om ungefär två veckor kommer vi kunna berätta lite mer om innehållet i resan. Då går vi också ut med en tävling där det finns möjlighet att vinna två biljetter. Redan nu kan vi i alla fall bekräfta att resan kommer bli av, samt att det är datumen 6-13 oktober som gäller. Spara alltså lite luft i almanackan om du är sugen på att följa med!

Bled
Sjön Bled i Slovenien, foto: Pixabay

Prenumerera på vårt nyhetsbrev