Menu Close

Löytää frakkien ja pitkien mekkojen juhlia varten

Miten löytää smokki ja pitkä puku juhliin... viime hetkellä? Sitä me yritimme tällä viikolla selvittää! Meillä on tänä iltana tilaisuudessa smokki ja pitkä mekko. Mitä me teemme? No, kerromme siitä lisää!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Takin löytäminen

Takin löytäminen oli luultavasti helpoin tehtävä. Etsimme ensin Östermalmista liikettä, joka vuokraisi takkeja. molemmat takki ja pitkä mekko, mutta kun saavuimme, kauppa oli juuri suljettu. Ja me todella tarkoitamme vain - he olivat juuri lakaisemassa viimeisiä pölyjä lattialta.

Läheltä löytyi Östermalmin takki- ja smokkikauppa, jossa Peter pääsi sovittamaan takkia kaikkine eri osineen. Mutta entä puku?

Pitkän mekon löytäminen

Miten löydät pitkän mekon kaupungista juuri ennen sulkemisaikaa lauantaina? Googlasimme hieman, mutta emme löytäneet yhtään liikettä, joka vuokraisi pitkiä mekkoja. Ehkä ostaa? Paniikissa juoksimme ympäriinsä muutamiin kauppoihin kaupungissa, jotka myyvät juhlamekkoja, mutta mikään ei tuntunut oikealta. Mitä me nyt tekisimme?

Menimme kotiin ja aloimme (paniikissa) etsiä verkkokaupoista. Ja täytyy sanoa, että mekkojen ostaminen netistä on fiksua ja helppoa. Valinnanvaraa on paljon, ja on helppo löytää jotain 700-3000 kruunun hintaluokassa. Ainoa ongelma oli, että olimme erittäin myöhään ...

Sunnuntai-iltana tilasin mekon Zalandosta ja lisäsin 99 puntaa pikatoimitusta varten. Tämä tarkoitti sitä, että mekko saapui kuriirilla satamaan tiistaina. Se oli pikku hermostunut nähdäkseni, sopiiko se ... Mutta kyllä, se sopi! Hyvää perjantaita!

långklänning

Miksi meidän pitäisi käyttää frakkeja ja pitkiä mekkoja?

Miksi meidän pitäisi käyttää frakkeja ja pitkiä mekkoja? Saatatte ihmetellä! Mutta pidämme teidät jännityksessä. Emme ehdi kirjoittaa ennen lauantaita, mutta palaamme raportin kanssa sunnuntaina!

Entä Pietarin polvi?

Jälkeen käynti paikallisessa terveyskeskuksessa Peterin polvi parani hitaasti (hyvin hitaasti). Kunnes eräänä päivänä hän lähti reippaalle kävelylle. Silloin se paheni taas. Nyt se ei ole ollenkaan hyvä, hän ontuu, eikä hänellä ole enää lääkkeitä jäljellä.

Toissapäivänä hän kävi paikallisessa sairaalassa, joka ei pitänyt ongelmaa kiireellisenä ja kehotti häntä soittamaan terveyskeskukseen. Hän soitti terveyskeskukseen, joka katsoi, että hän voisi yhtä hyvin soittaa ortopedille. Hän soitti ortopedille, jonka piti soittaa takaisin samana päivänä, mutta ei ole vieläkään soittanut.

Siinä siis olemme nyt. Ei ehkä kovin onnellinen. Mutta meidän on unohdettava surumme hetkeksi ja kuljettava ympäriinsä frakissa ja pitkissä mekoissa! Mikä on ollut teidän viikon paras osa?

Frack och långklänning

Jäitkö paitsi edellisestä Happy Fridaysta? Lue Ylellinen lounas, uusi linssi ja vierailu asuntoveneeseen

Tilaa uutiskirjeemme