Meny Stäng

Att hitta frack och långklänning till festen

Hur hittar man frack och långklänning till festen … i sista sekund? Det har vi ägnat den här veckan till att ta reda på! Vi ska nämligen ha frack och långklänning på en tillställning ikväll. Vad vi ska hitta på? Ja, det kommer vi förstås berätta mer om!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Att hitta frack

Att få tag på en frack var nog den enklaste uppgiften. Vi letade först upp en butik på Östermalm som skulle hyra ut både frack och långklänning, men när vi kom fram hade den butiken precis slagit igen. Och då menar vi verkligen precis – de höll just på att sopa upp de sista dammtussarna från golvet.

I närheten hittade vi Östermalms frack och smoking, där Peter kunde prova ut ett frack med alla dess olika delar. Men hur skulle vi göra med klänningen då?

Att hitta långklänning

Hur hittar man en långklänning i stan strax innan stängning en lördag? Vi googlade lite, men hittade knappt några butiker som hyrde ut långklänningar. Köpa kanske? I panik sprang vi runt till några butiker i stan som säljer festklänningar, men ingenting kändes rätt. Vad skulle vi göra nu?

Vi åkte hem och började (panikartat) kolla i nätbutiker. Och vi måste säga att det är smart och smidigt att handla klänning på nätet. Det finns massor att välja på och det är lätt att hitta nånting i prisklassen mellan 700 och 3000 kronor. Enda problemet var att vi var väldigt sent ute …

I söndags kväll beställde jag en klänning från Zalando och la till 99 kronor extra för att få expressleverans. Det innebar att klänningen kom med bud till marinan i tisdags. Det var lite nervöst att se om den passade kan man väl säga … Men ja, den passade! Happy friday!

långklänning

Varför ska vi ha frack och långklänning?

Ja, varför ska vi ha frack och långklänning egentligen? Det kan man ju undra! Men vi kommer hålla dig lite på halster. Vi hinner inte skriva tills på lördag, men vi återkommer med reportage på söndag!

Hur har det gått med Peters knä då?

Efter besöket på närakuten blev Peters knä långsamt (väldigt långsamt) lite bättre. Ända tills en dag då han tog en lite raskade promenad. Då blev det sämre igen. Nu är det inte alls bra, han haltar, och har ingen medicin kvar.

I förrgår tog han sig till närakuten, som inte tyckte att problemet var akut och att han därför skulle ringa vårdcentralen. Han ringde vårdcentralen som tyckte att han lika gärna kunde ringa ortopeden. Han ringde ortopeden, som skulle ringa tillbaka samma dag, men som fortfarande inte har ringt.

Så där står vi nu. Inte så happy kanske. Men vi får glömma sorgerna en stund och svassa runt i frack och långklänning! Vad har varit bäst under din vecka?

Frack och långklänning

Missade du förra Happy Friday? Läs Lyxlunch, nytt objektiv och besök i husbåten

WIFI.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev