Menu Close

80-luvun juhlat ja matka Ruotsin länsirannikkoa pitkin

Mikä viikko! Olemme käyneet hulluissa 80-luvun bileissä Göteborgissa ja lähteneet kiertämään pohjoiseen Bohuslänin kaunista ja viehättävää rannikkoa pitkin. Hyvää perjantaita!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

80-luvun juhlat Göteborgissa

Jo viime perjantaina kerroimme, että tapasimme seikkailijat Micke ja Julia, jotka ovat kotoisin Elämme unelmiamme (@the.swedish.camel.rider Instagramissa), Göteborgissa. He kertoivat meille, että "Lauantaina meillä on 80-luvun bileet. Haluatko tulla mukaan?" Ja me halusimme!

Kahden Göteborgin saaristossa vietetyn yön jälkeen rullasimme takaisin Micken ja Julian luo, ja nyt meistä tuli asuntoauto numero neljä heidän parkkipaikallaan. Kaksi muuta matkailuautoparia oli tullut juhliin!

Paikalla olivat Sanna ja Jan, jotka olivat pukeutuneet hienosti. Pieni perhe matkustaa (jotka ovat tehneet mielettömän jännittäviä matkoja!) ja Petra ja Micke from @petralisahellqvist Instagramissa. Olipa mukava porukka ja mahtava tunnelma!

Kun olimme rentoutuneet Micken ja Julian talon terassilla, oli aika mennä paikalliseen pubiin, jossa oli järjestetty 80-luvun tietokilpailu. Se oli todella hauska ilta, vaikka se olikin ei meni niin hyvin meidän joukkueemme tietokilpailussa ...

Peter sekä Sanna ja Jan 'Little family travelling' -ohjelmasta.
Petra ja Micke alkaen @petralisahellqvist

Kahvia "Restantenin" kanssa

Illalla, kun olimme paikallisessa pubissa, saimme viestin Instagramiin: "Hei! Näin autosi täällä ... Oletko alueella?". Näimme viestin vasta vähän myöhemmin, mutta kävi ilmi, että samassa lähipubissa oli toinen tuttavuus matkablogimaailmasta. Kuinka todennäköistä on siis...?

Seuraavana päivänä otimme yhteyttä Evyyn (alias "Restanten"), joka on peräisin @residuals Instagramissa ja päättivät tavata Kungälvissä sijaitsevassa kahvilassa. Fantastisen hauska tapaaminen! Olemme olleet jonkin verran tekemisissä sosiaalisessa mediassa vuosien varrella, mutta emme ole koskaan aiemmin tavanneet "oikeassa elämässä".

Evy on hiljattain eläkkeelle jäänyt, uskomattoman energinen ja matkustaa ympäri maailmaa etsien kaupunkielämyksiä, konsertteja ja käsipallo-otteluita. Juuri nyt hänen tähtäimessään oli kaksi (!) taideiltaa Rammsteinin kanssa ja ulkomaisten ystävien vierailut. Kuinka mukavaa, että saimme tavata!

Länsirannikko

Jätettyämme kaikki ystävämme Göteborgiin lähdimme uusille seikkailuille länsirannikolle. Suunnitelmana on nyt kiertää hitaasti pohjoiseen Bohuslänissa. Sen voimme tähän mennessä todeta, että se on uskomattoman viehättävä ja viehättävä. Yksinkertaisesti hämmästyttävän kaunis!

Vihdoinkin saat lehden itsellesi

Fyysinen kesälehtemme on nyt saatavilla leirintäalueilla ympäri Ruotsia. Me itse saimme ensimmäisen kerran käteemme lehden, kun astuimme Hav & Login leirintäalueelle Skärhamnissa. Niille teistä, jotka eivät vielä tiedä, lehden löydät esitteestä osoitteesta tarpeeton ilmainen "Matkailuauto ja -vaunu tien päällä" -lehti. Lehden digitaalinen versio löytyy tästä linkistä.

Paras tällä viikolla

Parasta tällä viikolla ovat olleet kaikki ihanat tapaamiset ihmisten kanssa, joihin olemme tutustuneet sosiaalisen median kautta. Millaista energiaa tällaisista tapaamisista saa! Lisäksi on hauskaa, että saamme vihdoin kokea Bohuslänin.

WIFI.se

Mikä on ollut viikon paras osa?

Tuleva viikko

Tulevalla viikolla meidän osaltamme on vuorossa Bohuslän. Täällä freedomtravel.se:ssä on kyse siitä. Malmöja sitten Göteborgin saaristosta. Toivottavasti liityt seuraamme!

Jäitkö paitsi edellisestä Happy Fridaysta? Lue Finnlinesin kanssa Malmöhön - ja lopulta nestekaasua.

Tilaa uutiskirjeemme