Menu Close

Islanti ja internetin uudelleenkäynnistäminen

Ehdottomasti paras asia tällä viikolla on se, että olemme Islannissa! Ihana, ihana Islanti - on hienoa olla täällä taas! Tänä perjantaina olemme myös iloisia siitä, että onnistuimme ratkaisemaan oudon ongelman käynnistämällä internetin uudelleen. Olemme myös iloisia kaikista mukavista kommenteista uudesta blogimme ulkoasusta!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Islanti

Som vi berättade igår har vi just nu rest till Island, för att uppleva den isländska matfestivalen Ruokaa ja hauskanpitoa. Det känns fantastiskt kul att få återuppleva Island (där vi var senast 2012) och att prova en massa spännande mat. Dessutom är det väldigt roligt att träffa nya och gamla bloggvänner.

Vi har hittills hunnit med ett härligt och avslappnande besök på det geotermiska spabadet Sininen laguuni. Älskar verkligen detta ställe, där man kan chilla i det varma vattnet oavsett om det är kallt i luften, och kanske glida bort till baren i vattnet och beställa en öl … Den översta bilden i inlägget är härifrån, och är fotad av Christian, från Ruoka- ja matkablogi. Kerromme pian lisää!

Omstart av internet

Under flera veckors tid har många (wordpress)bloggar jag läser sett konstiga ut (för mig). Jag har kunnat se all text, men layouten har varit totalt obefintlig och jag har ofta inte lyckats kommentera (eftersom det inte längre funnits någon skicka-knapp att trycka på). Efter mycket felsök har jag till slut kommit på att problemet beror på vårt internet.

Vårt internet hemma i husbåten fungerade utmärkt i övrigt, men tydligen ville css-koden (har med layouten att göra) inte laddas ned från vissa sidor. Sååå konstigt! Vi ringde internetleverantören i veckan och de startade om vårt internet. Nu verkar det som att jag kan läsa bloggar normalt igen. Happy Friday!

Laptop

Tack för fina kommentarer!

Vi vill också tacka för fina kommentarer om vår nya layout på bloggen! Vi har varit lite lätt nervösa för reaktionerna, men vi har fått många väldigt positiva kommentarer vilket verkligen gjort oss glada!

Dessutom är det ju härligt att solen har varit på besök under veckan! Vad har varit bäst under din vecka?

pampas marina

Jäitkö paitsi edellisestä Happy Fridaysta? Lue Reilu, kevään tunteet ja jäälautat

Tilaa uutiskirjeemme