Menu Close

Uudet kalusteet matkailuauton autotalliin - ja tilaa sähköpyörille

Advertisement

Meillä on nyt uusi sisustus matkailuauton autotallissa. Halusimme tehdä tilaa sähköpyörillemme, ja samalla olemme kiinnittäneet uusia säilytysratkaisuja tuoleille, pöydille, työkaluille ja muille tavaroille, joita meillä on autotallissa. Olimme todella tyytyväisiä!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Kalusteet matkailuauton autotallissa

Eilen kerroimme teille meidän kevätsiivous matkailuautossajohon kuului koko matkailuauton autotallin tyhjentäminen. Tärkein syy muutokseen oli se, että halusimme tuoda sinne sähköpyörämme. Meidän oli vapautettava tilaa lattialta, joten järjestimme säilytyksen ja ripustuksen seiniä pitkin.

Inredning i husbilens garage

Yhdelle seinälle kiinnitimme uudet pöydät ja tuolit, jotka ostimme Elmian messuilta viime syksynä.

Inredning i husbilens garage

Täällä onnistuimme myös asentamaan sähköt, bensiinikanisterin, mopin matkailuauton pesua varten ja uudet tasauslohkot, jotka kiinnitimme kuminauhoilla. Lattiassa on myös kassakaappi, jonka pultasimme kiinni monta vuotta sitten.

Inredning i husbilens garage

Ripustus ja hyllytys

Erilaisten pienten työkalujen ja vempaimien säilytystä varten ostimme Bauhausin Elfasystem-järjestelmän. Ostimme sen, jossa luki "kylpyhuone", koska se oli mielestämme tarkoituksiimme sopivin.

Bauhausista saimme myös joitakin ripustuslaitteita, joita käytämme sähkökaapeleille ja vesiletkuille. Pidämme erityisesti alimmasta, jossa on pieni hylly, johon voimme laittaa erilaisia vesiletkun liittimiä.

Tilaa sähköpyörille

Remontoimme autotallia vain siksi, että saimme tilaa sähköpyörille. Peter oli ottanut mitat, joten ajattelimme, että se onnistuisi, mutta kun se tuli lähemmäksi, hermoilu oli silti hieman kireää. Saisimmeko ne todella sisään?

Kyllä, se meni hyvin! Meidän on tuotava yksi vasemmalta ja yksi oikealta puolelta. Useat ihmiset ovat ehdottaneet kiskoja ja ramppeja ja se kuulostaa helpolta, mutta siitä tulee varmaan hankalaa, koska meillä on kolmipyöräinen ja kaiken pitää olla "vähän väärällä puolella". Varmaan se silti toimii hyvin. Kiinnitämme ja lukitsemme molemmat pyörät.

Plats för elcyklar i husbilens garage
Plats för elcyklar i husbilens garage
Plats för elcyklar i husbilens garage

Säilytys ovissa

Viimeisenä hankimme uudet seinäsäilytystilat molempiin oviin. Aikaisemmin meillä oli toisessa ovessa musta, hieman pienempi seinäsäilytys, ja se näkyy edelleen joissakin kuvissa ... Peter löysi uuden harmaan seinäsäilytyksen Clas Ohlssonilta hintaan 79 kruunua kappale.

Inredning i husbilens garage

Valmiina liikkeelle

Nyt olemme valmiita aloittamaan! Meillä on vielä jonkin verran työtä tehtävänä, mutta suurin osa siitä on luonteeltaan "kosmeettista". Meidän on vaihdettava joitakin ikkunoita, luukkuja ja mieluiten "foliointi". Mutta se on siisti, saamme pyörät sisään, ja matkailuauto toimii täydellisesti. Voimme siis rullata, kun haluamme. Ihanaa!

Onko sinulla matkailuauto? Mikä on matkailuautosi autotallin sisältö?

Tilaa uutiskirjeemme