Menu Close

Elmia Husvagn Husbil avautuu tänään - näyttelyssä tapahtuu 12 asiaa

Elmia Husvagn Husbil 2023 avautuu tänään Elmia-messuilla Jönköpingissä. Me olemme tietenkin paikalla! Tänään esittelemme kaksitoista messuilla tapahtuvaa asiaa, joita et halua jättää väliin.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Mitä tapahtuu Elmia Husvagn Husbil 2023 -tapahtumassa?

Elmian asuntovaunu- ja matkailuautonäyttelyssä on tavalliseen tapaan paljon tapahtumia. Tänä vuonna ehkä jopa tavallista enemmän. Ensinnäkin näytteilleasettajia on tietenkin paljon, ja pääpaino on matkailuautoissa, asuntovaunuissa, lisävarusteissa ja matkakohteissa.

Lisäksi viiden päivän aikana järjestetään monia tapahtumia. Seuraavassa on muutamia asioita, joita et ehkä halua jättää väliin! Tarkat ajat ja paikat löytyvät osoitteesta Elmian päivittäinen ohjelma.

elmia camping
Elmian messukeskus (arkistokuva aiemmilta vuosilta)

1. määräpaikka-aukio

Destinationatorget on tänä vuonna uusi tapahtuma, jonka Elmia järjestää yhteistyössä FREEDOMtravelin kanssa. Hallissa F (iso teltta) keskitytään matkakohteisiin, ja tänne on kokoontunut noin 15 näytteilleasettajaa, kuten BestPark, CampingSverige, Finnlines, First Camp, Glasriket, Nortrip, Pintrip ja Polferries. Lisäksi olet tietenkin tervetullut tutustumaan meihin osastollamme!

Peterin veli Micke ja Peter pystyttivät seinän Destination Square -aukiolle.

2. Luennot

Destination Square -aukiolla järjestetään arvokas luento-ohjelma. Voit kuunnella esimerkiksi Husbilsresor & Äventyr, HusbilsAnnika, Hälsingland - Gästrikland, TreTrästäder, Vildmarksvägen ja monia muita. Puhumme matkustamisesta Ahvenanmaalla ja Suomessa. Koko ohjelma löytyy täältä.

3. Matkailuautokoulu

Jos haluat oppia lisää matkailuautoista, älä jätä väliin matkailuautokoulua! Tarjolla on laaja valikoima tapahtumia, joissa on erilaisia teemoja, kuten "Lait ja määräykset", "Tekniset kysymykset ja vastaukset", "Talvimajoitus" ja paljon muuta.

4. Suuri matkailuautopodcast

9. syyskuuta klo 13.00 "Stora Husbilspoddenin" kanssa järjestetään live-podcast eteläisen aulan parvekkeella.

5. leirintäalueen keittiö

Leirintäalueen keittiö tarjoaa inspiraatiota ja makunäytteitä grillimestari Pelle Bringiltä. Messujen aikana on useita tilaisuuksia - katso ohjelma!

6. leirintäelokuvateatteri

Miksi et katsoisi elokuvaa valkokankaalta? Elokuvat ovat "LasseMajan etsivätoimisto - Skorpionin arvoitus", "Aladdin", "Saapasjalkakissa 2" ja "Roald Dahlin noidat".

7. Vuoden kohde

Me FREEDOMtravelilla julkistamme "Vuoden matkakohde Ruotsi" ja "Vuoden matkakohde Eurooppa". Tervetuloa Destinationstorgetin lavalle torstaina klo 16:00 (Ruotsi) ja lauantaina klo 15:30 (Eurooppa)!

Årets Destination

8. Suurten palkintojen arvonnat

Destination Square -aukiolla on mahdollisuus voittaa massat hienoja palkintoja. Arpajaiset järjestetään Destinationstorgetissa useilla eri osastoilla (myös omalla osastollamme, FREEDOMtravelilla). Voittajat arvotaan Destinationstorgetin lavalla keskiviikosta perjantaihin klo 16:00 ja lauantaina klo 15:30. Mahtavia palkintoja on luvassa muun muassa First Campilta, Finnlinesilta, Wifi.se:ltä ja Pufzilta.

WIFI.se

9. Oktoberfest

Kuten tavallista, siellä on Oktoberfest! Torstai-, perjantai- ja lauantai-iltana järjestetään juhlat hallissa F (iso teltta).

oktoberfest elmia
Nähdäänkö Elmia 2023 -messuilla? (Arkistokuva edellisiltä Elmia-messuilta ...)

10. tanssi

8. syyskuuta Callinaz tanssii klo 21.00-01.00. Syyskuun 9. päivänä tanssitaan Black Jackin kanssa klo 21.00-01.00. 

11. Vaikuttajakulma

Elmiassa on tänä vuonna "Influencer Corner", jossa voit tavata seuraavia henkilöitä @jikitaspaaventyr ja muita Youtubessa, Instagramissa, blogeissa jne. Voit myös lepuuttaa jalkojasi, ladata kännykkääsi ja saada vinkkejä sosiaalisen median kanavan perustamiseen ja muuhun.

12. selfie-koppi

Mikset ottaisi hauskaa kuvaa sosiaalisia kanavia varten? Tervetuloa FREEDOMtravelin selfie-ständille Destinationstorgetissa hallissa F (iso teltta). Lataa rohkeasti ainutlaatuinen kuvasi Instagramiin ja merkitse se tunnisteilla #freedomtravelselfie ja #elmiahusvagnhusbil.

Peterin veli Micke ja Peter selfie-kopissa Destination Square ...

Tilaa uutiskirjeemme