Menu Close

Italialaista inspiraatiota ja Winter Lightsin ensi-ilta Skansenissa.

Sitten oli taas perjantai, ja perjantaisin täällä FREEDOMtravelilla on "Happy Friday" -postauksia, eli vähän lyhyitä (ja mieluiten iloisia) postauksia viikosta. Tänä perjantaina keskitymme Italian Brescian alueeseen ja 27. lokakuuta ensi-iltansa saavaan Winter Lights at Skanseniin.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Viikko täynnä tapahtumia

Palasimme hiljattain jännittävältä matkalta Alankomaista. Uzbekistanja heittäydyimme heti mukaan tapahtumiin täällä Tukholmassa. Eräänä päivänä oli kyse Pohjoismaisen museon 150-vuotisjuhla ja seuraavaksi Brescian alue Italiassa.

Brescian aluetta koskeva esittely

Vieraile Bresciassa - kaunis alue Italiassa

Tiedätkö, missä Italian Brescian alue sijaitsee? Olemme matkustaneet tällä kauniilla alueella, mutta meillä oli silti vain vähän tietoa alueesta. Brescia sijaitsee Pohjois-Italiassa ja siihen kuuluu osa Gardajärveä ja kaunis Gardajärvi. Iseo-järvi. Täällä voit myös nähdä Val Camonican petroglyfit, joihin kuuluu noin 300 000 kaiverrusta ja jotka ovat Unescon maailmanperintökohde.

Meidät kutsuttiin italialaisvaikutteiselle illalliselle, joka oli sekä maukas että tarjosi faneja Etelä-Euroopasta. Italialaiset jälkiruoat ovat jotain erityistä, eikö totta?

Skansenin talvitulet

Tämän viikon aikana olemme myös käyneet Skansenin "Winter Lights" -näytöksen ennakkonäytöksessä. Tämä 1,5 kilometrin pituinen kävelykierros sisältää valoa ja ääntä, ja se on avoinna vierailijoille 27. lokakuuta-28. tammikuuta erillisellä lipulla.

Päästäksemme kokemukseen meidän piti kävellä hieman Skansenia ylöspäin, Skogaholmsin kartanoon, jossa oli ihana tunnelma kynttilöiden, elävän musiikin ja pienten kojujen kanssa, joissa oli herkkuja.

Winter Lights koostuu kymmenistä suurista valoinstallaatioista, räätälöidystä äänimaisemasta ja monista muista valotehosteista ja koristeista. Kävelet maagisen maiseman läpi, joka muuttaa jatkuvasti muotoaan.

Valoinstallaatiot ovat toisinaan yläpuolellasi, toisinaan erityisten veistosten muodossa ja toisinaan antamalla perinteisille rakennuksille täysin uuden ilmeen.

Hyvä tietää Skansenin talvituletista

Täältä löydät tietoa, jos olet kiinnostunut vierailemaan Winter Lights at Skansenissa:

  • Milloin? 27. lokakuuta 2023 - 28. tammikuuta 2024. Kokemuksesta on parasta nauttia pimeän tultua. Valitset itse kellonajan, jolloin käytät lippua.
  • Missä? Skansenissa. Skogaholmin kartanossa, noin 5-10 minuutin kävelymatkan päässä pääsisäänkäynniltä.
  • Kuinka kaukana? 1,5 kilometrin kävelymatka, joka kestää noin 90 minuuttia.
  • Hinta? Winter Lights -näyttelyyn ostetaan erillinen lippu. Hintaluokkia on erilaisia, ja voit ostaa myös yhdistelmälipun Winter Lights + Skansen. Lue lisää täältä.
  • Ajatella? Pukeudu sään mukaan. Winter Lights on ulkoilmaelämys.

Paras tällä viikolla

Tämän viikon paras? Olemme palanneet takaisin Ruotsiin, mutta olemme edelleen täynnä vaikutelmia Uzbekistanin matkaltamme. Toistaiseksi olemme ehtineet kertoa teille vain seuraavista asioista. Konferenssi 25 UNWTO ja kaikki siihen liittyvät juhlat. Mutta lisää on tulossa pian - meillä on kiire lajitella valokuvia ja filmiklippejä ja kirjoittaa!

Sinun vuorosi ... mitä voit nostaa esiin positiivisena asiana viikosta?

Karlbergin linna, yhdeltä viikon kävelyretkeltä

Tuleva viikko

Tulevalla viikolla teemme pienen road tripin yhdessä Peterin veljen Micken kanssa, joka työskentelee FREEDOMtravelin mainosmyynnissä. Tapaamme joukon yrityksiä, joiden kanssa teemme yhteistyötä Puolassa ja Ruotsissa, ja Puolassa käytämme myös tilaisuutta hyväkseni tutustuaksemme jännittäviin paikkoihin, joissa emme ole käyneet aiemmin. Matka tehdään tavallisella henkilöautolla, sillä olemme asettaneet matkailuauton talvisäilytykseen.

Täällä FREEDOMtravelissa voit odottaa lukevasi lisää myyttisestä Samarkandista Uzbekistanissa. Lisäksi luvassa on välähdyksiä road tripiltämme Puolassa ja Etelä-Ruotsissa. Toivottavasti liityt seuraamme!

Jäitkö paitsi edellisestä Happy Fridaysta? Lue Miksi rakastamme matkustamista

Tilaa uutiskirjeemme