Vihdoinkin saamme matkailuauton kuntoon! Autotallin puoli, jonka muutimme "tekniseksi huoneeksi", on täynnä työkaluja, letkuja, tölkkejä ja roskia... Ei ole kovin hauskaa ajaa ympäriinsä. Ja täysin toivotonta löytää. Nyt asiat ovat muuttuneet!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Matkailuauton järjestäminen hyllyjärjestelmän avulla

Olemme ostaneet Ikeasta hyllyjärjestelmän, jossa on useita isoja laatikoita, ja nyt toivomme, että matkailuautossa on järjestystä. Hyllyjärjestelmä on tietysti pitänyt ruuvata tiukasti kiinni seiniin, jotta se ei liiku ajon aikana. Olemme myös päättäneet olla käyttämättä alimpia laatikoita - tarvitsemme tilaa tavaroille, jotka ovat liian painavia laitettavaksi laatikoihin, kuten sähkölaitteille ja bensiinikanistereille.

Autotallissa sijaitsevassa teknisessä huoneessamme on nyt runsaasti säilytystilaa, ja se on helpompi pitää järjestyksessä kuin ennen. Siellä säilytämme muun muassa tasauslohkoja, sähkölaitteita, vesiletkuja ja erilaisia työkaluja, joista voi olla hyötyä matkoilla.

Tavaroiden turvaaminen matkalla

Olemme ostaneet ylimääräisen kanisterin dieselille ja ylimääräisen kanisterin bensiinille (voimalaitosta varten). Olemme myös ostaneet Jyskiltä neljä kevyttä alumiinituolia, jotka uskomattomalla tavalla mahtuivat kiinnitettäväksi teknisen tilan yhdelle seinälle. Karojen avulla ne seisovat täysin paikallaan seinää vasten matkan aikana.

Nyt puuttuu vain pöytä. Tarvitsemme myös hihnoja tai karoja, joilla laatikot voidaan kiinnittää matkan aikana. Muuten ne luultavasti aukeavat joka käänteessä... Pian olemme valmiita lähtemään!

Ordning i husbilen med ett teknikrum

Tilaa uutiskirjeemme