Annons

Äntligen kan vi få ordning i husbilen! Den sidan av garaget som vi gjort om till “teknikrum” har varit proppfylld av verktyg, slangar, dunkar och skräp som legat i en enda röra … Inte så roligt att köra omkring med. Och helt hopplöst att hitta i. Nu har det blivit ändring!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Ordning i husbilen med hyllsystem

Vi har köpt ett hyllsystem från Ikea, med flera stycken stora lådor, och nu hoppas vi att det ska bli ordning i husbilen. Vi har förstås fått skruva fast hyllsystemet ordentligt i väggarna, så att det inte rör sig när vi kör. Vi har också valt att inte använda de understa lådorna – där behöver vi nämligen plats för sådant som är för tungt att placera i lådor, som elverk och bensindunkar.

I vårt teknikrum i garaget finns nu gott om plats för förvaring och det är lättare att hålla ordning än förut. Här förvarar vi bland annat nivåklossar, elverk, vattenslang och olika sorters verktyg som kan vara bra att ha med på resan.

Spänna fast saker under färd

Vi har köpt en extradunk för diesel och en extradunk för bensin (till elverket). Vi har också köpt fyra lätta aluminiumstolar från Jysk, som otroligt nog fick plats att spännas fast längs ena väggen i teknikrummet. Med hjälp av spindlar står de helt still mot väggen under färd.

Nu är det bara ett bord som fattas. Vi behöver också några remmar, eller spindlar, för att fästa lådorna under färd. Annars kommer de nog öppnas i varenda kurva … Snart är vi redo för avfärd!

Ordning i husbilen med ett teknikrum

Prenumerera på vårt nyhetsbrev