Äntligen en klädkammare i garaget på husbilen! Nu har vi byggt om i husbilen så att vi fått ett teknikrum och en klädkammare i garaget. Peter har satt upp en vägg som delar av de två utrymmena och sett till att leda ventilation till båda “rummen”. I teknikrummet kommer vi att förvara slangar, verktyg, elverk och extra bränsle och i klädkammaren kommer vi förstås att ha … just det … kläder.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Klädkammare i garaget – för jackor och skor

Det finns förstås en del skåp och lådor inne i husbilen, men det kommer förmodligen bli svårt att få plats med allt. I klädkammaren har vi tänkt att vi kan förvara sånt som ytterkläder, skor, väskor och träningskläder.

Dessutom vill vi kunna förvara sådana kläder som man vill hänga upp, som jackor, skjortor och klänningar. Vi har köpt ett system med plastlådor från Ikea och en klädstång, som vi har monterat in idag. Med den här lösningen har vi både möjlighet att hänga kläder på galgar och lägga skor och väskor och annat i lådor.

Montering av garderobslösning

Det är en hel del att tänka på när man ska montera i en husbil. Allting måste sitta fast, så att ingenting skakar och skallrar när man kör. Vi har till exempel skaffat en “spindel” så att vi kan fästa lådorna, så de inte åker ut i kurvorna …

Man måste också tänka på att husbilen inte får bli för tungt. Husbilen får bara ha en viss vikt och annars kan man åka på böter. Garderobslösningen från Ikea är ganska lätt, så i det här fallet handlar nog eventuella problem snarast om att man lockas att packa för mycket kläder …

Garderob husbil
Klädkammare i garaget

Prenumerera på vårt nyhetsbrev