Menu Close

Mönkijäpyöräily Marokossa

Advertisement

Nyt olemme kokeilleet mönkijäpyöräilyä Marokossa. Varasimme eilen mönkijäretken ja pääsimme Palmerieen, joka on alue aivan Marrakechin ulkopuolella. Varasimme retken paikan päällä Marrakechissa, jostain kaikista pienistä retkiä myyvistä kaupoista, ja meidät haettiin autolla torilta, kun oli aika. Se oli todella hieno retki, jossa oli paljon tapahtumia!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Mahtava mönkijäajelu Marokossa

Marrakechista lähteneen automatkan jälkeen meidät pudotettiin maatilalle, jossa oli moottoriajoneuvoja ja dromedaareja. Saimme jättää laukut ja muut tarpeettomat tavarat taloon, ja meille annettiin suojavaatteet ja kypärät. Billie halusi tietenkin ajaa omaa mönkijäänsä, mutta minä (Helena) ajoin mielelläni Peterin perässä. Heti kun olimme asettuneet paikoillemme, meille annettiin ohjeet, ja kaikki saivat kokeilla hallintalaitteita ja ohjaustoimintoja. Käytin tilaisuutta hyväkseni ja otin valokuvan. Itse kierroksella oli vaikea kuvata ...

Se olimme me, ja englantilainen äiti ja hänen poikansa olivat samalla matkalla. Sitten mentiin mönkijöillä Marokkoon! Matkustimme teitä pitkin, läpi Berberikylät ja alueilla, jotka näyttivät puoliavoimilta, soraa ja satunnaista kasvillisuutta. Se kulki nopeasti, ja mutaa roiskui joka suuntaan. Todella hauska ajelu, jossa oli mäkiä, kuoppia, mutaa ja paljon vilkuttelevia lapsia.

Vihdoinkin aika mönkijöille

Olemme ajaneet mönkijöillä ennenkin, ja se on aina ollut hyvin hidasta peräkkäin. Täällä se oli täyttä vauhtia ja ihan eri maastossa ja nyt se oli niin kuin pitääkin. Valtavan hauskaa ja olimme ulkona kaksi tuntia ja se oli joka pennin arvoista.

Marocko fyrhjuling
Fyrhjuling Marocko

Enemmän tekemistä yhdessä paikassa

Paikassa, jossa vuokrattiin mönkijöitä, oli myös muunlaisia moottoriajoneuvoja. Lisäksi siellä oli talli, jossa oli dromedaareja, joten halukkaat olisivat varmasti voineet lähteä retkelle dromedaareilla. Oli varmaan tyhmää olla varaamatta molempia ja ottaa kaikki kokopäiväretkeksi, kun on vielä paikan päällä.

Motorfordon Marocko
Dromedarer
Dromedarer Marocko
Kaikki parhaat vinkkimme Marokosta. Klikkaa kuvaa!

Tilaa uutiskirjeemme