Menu Close

La Pari-Pari - viihtyisä hotelli Langkawilla

Olemme nyt kirjautuneet ulos La Pari-Parista, viihtyisästä hotellistamme Langkawilla. Juuri nyt istumme ravintolassa ja vietämme muutaman tunnin kylmän hedelmäjuoman kera, ennen kuin on aika lähteä lentokentälle ja jatkaa matkaa kohti Kuala Lumpuria. Pääkaupungin näkeminen tulee olemaan jännittävää, mutta tulemme todella kaipaamaan tätä hotellia ja henkilökuntaa täällä!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Hotelli La Pari-Pari

Meidän on käytettävä tätä tilaisuutta hyväksenne ja suositeltava lämpimästi hotelli La Pari-Pari kaikille Langkawille matkustamista harkitseville. Jos pidät pienistä viihtyisistä hotelleista, joissa on henkilökohtainen palvelu, tämä on paras mahdollinen! Mökit ovat raikkaita ja moderneja ja WiFi on nopea.

La Pari Pari
Hotell Langkawi
La Pari Pari Langkawi
Mysigt hotell Langkawi
Langkawi hotell

Lähellä rantaa

Hotellilla ei ole omaa rantaa, mutta kävelymatkaa mukavalle hiekkarannalle on vain muutama sata metriä, joten se ei todellakaan ole ongelma. Olemme myös erittäin tyytyväisiä hintaan. Maksamme noin 250 kruunua per henkilö ja yö, mikä on mielestämme ihan ok.

Strand Langkawi

Hyvää ruokaa La Pari-Parissa

Hotellin pieni ravintola on yksinkertainen mutta hyvä. Olemme syöneet täällä useimmiten aamiaisen, ja se on aina ollut erinomainen. Aamiainen ei kuulu hintaan, mutta tarjolla on useita erilaisia aamiaisia. Ensimmäisenä päivänä tilasimme englantilaisen version, mutta se oli valtava. Sen jälkeen aamiaiseksi oli yleensä munakas tai pannukakkuja. Kun olemme joskus syöneet lounaan tai päivällisen, se on myös ollut hyvää.

Frukost med omelett och frukt på hotell i Malaysia
Frukost Langkawi

Loistava henkilökunta

Parasta La Pari-Parissa on henkilökunta! Kaikki ovat olleet niin uskomattoman henkilökohtaisia ja suloisia. Joka päivä olemme jutelleet vähän väliä, saaneet vinkkejä ravintoloista ja kuulleet henkilökohtaisia tarinoita.

He kertoivat minulle hyvissä ajoin etukäteen, että he eivät voi tarjoilla aamiaista uudenvuodenaaton jälkeisenä päivänä "koska he aikovat juhlia", mutta sitten he valmistivat pieniä koreja aamiaisella etukäteen ... Henkilökunta, joka on huolehtiva ja samalla henkilökohtainen ja tarjoaa itseään. Paras hotellin henkilökunta koskaan!

langkawi hotell
Langkawi hotellbar
La Pari Pari
La Pari Pari, Langkawi
Kaikki parhaat vinkkimme Malesiasta. Klikkaa kuvaa!

Tilaa uutiskirjeemme