Meny Stäng

La Pari-Pari – mysigt hotell på Langkawi

Annons

Nu har vi checkat ut från La Pari-Pari, vårt mysiga hotell på Langkawi. Just nu sitter vi i restaurangen och fördriver några timmar med en kall fruktdrink, innan det är dags att åka till flygplatsen och fortsätta mot Kuala Lumpur. Det ska bli spännande att se huvudstaden, men vi kommer verkligen sakna det här hotellet och personalen här!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Hotellet La Pari-Pari

Vi måste passa på att varmt rekommendera hotellet La Pari-Pari till alla som funderar på att åka till Langkawi. Om du gillar små mysiga hotell med personlig service kan det inte bli bättre än såhär! Stugorna är fräscha och moderna och WiFi fungerar snabbt.

La Pari Pari
Hotell Langkawi
La Pari Pari Langkawi
Mysigt hotell Langkawi
Langkawi hotell

Nära till stranden

Hotellet har ingen egen strand, men det är bara några hundra meter att promenera ner till den fina sandstranden, så det är verkligen inget problem. Vi är dessutom väldigt nöjda med priset. Vi betalar ca 250 kronor per person och natt, vilket vi tycker är helt ok.

Strand Langkawi

God mat på La Pari-Pari

Hotellets lilla restaurang är enkel men bra. Vi har mestadels ätit frukost här, och det har alltid varit utmärkt. Frukost ingår inte, men det finns ett flertal olika frukostar att välja på. Första dagen beställde vi en engelsk variant, men den var enorm. Därefter blev det oftast omelett eller pannkakor till frukost. När vi någon gång ätit lunch eller middag har det också varit bra.

Frukost med omelett och frukt på hotell i Malaysia
Frukost Langkawi

Fantastisk personal

Det bästa med La Pari-Pari är ändå personalen! Alla har varit så otroligt personliga och gulliga. Varje dag har vi snackat lite skit, fått tips om restauranger och fått höra personliga historier.

De berättade i god tid att de inte kunde servera frukost dagen efter nyårsafton ”eftersom de skulle festa”, men då gjorde de i förväg iordning små korgar med frukost … Personal som är omtänksamma och samtidigt personliga och bjuder på sig själva. Bästa hotellpersonalen ever!

langkawi hotell
Langkawi hotellbar
La Pari Pari
La Pari Pari, Langkawi
Alla våra bästa tips om Malaysia. Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev