Meny Stäng

Segeltur med katamaran i Malaysia

Idag har vi gjort en heldags segeltur med katamaran i Malaysia, här på Langkawi. Det var en riktigt trevlig utflykt, och om någon ska hit kan vi varmt rekommendera en tur med Rampant sailing. Paret som ordnade turen var väldigt trevliga och såg till att det blev en riktigt bra dag.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Härlig dag på katamaran i malaysia

Vi tog oss ner till hamnen här på Langkawi och letade upp katamaranen från Rampant Sailing. Vi blev genast varmt välkomnade ombord av det trevliga paret som hade båten och företaget. Vi softade på båten och fick tillfälle att bada, hänga efter båten i ett nät och ligga och slappa i hängmattor i vattnet under båten.

Ytterligare två par, som kände varandra, var med ombord. Fri dricka, frukt och en lunch med massor av asiatiska rätter ingick. Att det var mulet gjorde inte så mycket – det är ju ändå varmt hela tiden!

Langkawi
Hamnen där vi gick ombord på katamaranen
katamaran i Malaysia
Anna och Helena har det bra ombord på Rampant sailings katamaran i Malaysia
Häng efter katamaranen
Man måste ju inte sitta på båten om man inte vill … man kan också hänga efter den …

100 procent chill

Att göra något på sin semester som komplement till strandlivet är helt underbart. Man får också väldigt bra info om det lokala läget och en del fina strandtips och bra restauranger. Man kanske skulle börja med en utflykt varje gång man kommer till ett nytt land och få just information.

Middag på katamaran
Malaysisk mat till lunch
Berg
Nästan overkligt landskap ibland …

Djungelpromenad

Efter några timmar ombord var det dags för stopp vid en ö. Här gjorde vi en liten ”djungle walk” genom en tät mangroveskog, tills vi kom fram till en öppen glänta med en liten ”sjö” mitt på ön. Riktigt häftigt att gå genom den här täta regnskogen, där man ibland kunde se någon glimrande skalbagge på vägen.

Langkawi utflykt
Vi har tagit oss iland på en ö
Langkawi djungel
In i djungeln!
Regnskog
Anna (och Peter bakom)
Langkawi natur
Helt plötsligt öppnar sig djungeln … för detta!
Alla våra bästa tips om Malaysia. Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev