Menu Close

Kirjoita vinkkejä matkustamiseen

Olen kirjoittanut tästä blogissa aiemminkin, mutta tässä on joitakin päivityksiä. Luemme paljon matkoilla, ja pidän eniten siitä, kun voin lukea kirjoja siitä maailmankolkasta, jossa matkustan. Itse asiassa toivon, että kirjakaupat olisivat lajiteltuja näin, maailman sijainnin mukaan.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Kirjat eri puolilta maailmaa

Jos joku ajattelee samoin kuin minä, tässä ovat suosikkikirjani, jotka on jaettu sen mukaan, mihin päin maailmaa ne sijoittuvat. Eikä sinun tarvitse fyysisesti matkustaa, voit jäädä kotiin sohvalle ja matkustaa.

Eurooppa

Haluatko matkustaa ympäri Eurooppaa? Euroopalla on paljon mielenkiintoista historiaa, ja se on usein parhaimmillaan kuvitteellisessa muodossa. Monissa kirjoissa keskitytään toiseen maailmansotaan tai kommunismin aikaan, mutta on myös tarinoita, jotka vievät sinut aikaan, jolloin Eurooppa oli yksinkertaisesti köyhempi tai muuten erilainen.

Afrikka

Afrikka on myyttinen, mielenkiintoinen ja jännittävä maanosa. Afrikan maiden elämästä ja haasteista ei välttämättä aina tiedä kovinkaan paljon, mutta fiktiivisten tarinoiden kautta pääsee hieman lähemmäs.

Aasia

Haluatko matkustaa Aasiaan kirjojen maailmaan? Olen lukenut monia kaunokirjallisia kirjoja, jotka sijoittuvat Kiinaan ja myös Iraniin.

Pohjois- ja Etelä-Amerikka

Yhdysvaltoihin sijoittuvia kirjoja on tietysti paljon, ja tässä on muutamia, joita olen lukenut ja joista olen pitänyt. Myös joitakin Etelä-Amerikkaan sijoittuvia kirjoja.

Böcker

Tilaa uutiskirjeemme