Menu Close

Gone Camping on palannut

Gone Camping -matkailuohjelman toinen kausi on nyt alkanut Camping.se-sivustolla ja YouTubessa. Uutta tänä vuonna on, että Gone Camping julkaistaan myös matkailulehtenä ja sovelluksena niille, jotka haluavat ottaa ohjelman mukaan taskuunsa.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Kymmenen jaksoa

Gone Camping koostuu kymmenestä jaksosta, ja sen juontajana toimii Martin Örnroth, joka on aiemmin tunnettu När & Fjärranista. Sarjassa Martin matkustaa asuntovaunun/mönkijän kanssa Ruotsissa ja ulkomailla esittelemässä leirintäalueita ja ajoneuvoja. Hän antaa myös vinkkejä aktiviteeteista ja kokemuksista teiden varsilla.

Tämän vuoden kaudella katsojat voivat seurata Martinia, kun hän snorklaa Bohuslänissa, kokeilee cowboy-ratsastusta Piteåssa, maistaa samppanjaa Champagnessa ja kokeilee onneaan kalastuksessa Blekingessä. Käydyt leirintäalueet vaihtelevat erämaaleirintäalueista leirintäalueisiin, joissa on kaikki mahdolliset mukavuudet.

Gotlanti ja Lofootit

De två första programmen, som handlar om Gotland och Lofoten, finns redan tillgängliga. Det jag gillade med första säsongen var att programmet faktiskt handlar om de upplevelser man kan få när man reser med husbil/husvagn, och inte bara om ”livet bland staket och blomkrukor på en campingplats”. Har du sett programmen? Vad tycker du?

Gone Camping
Gone Camping Lofooteilla

Tilaa uutiskirjeemme