Meny Stäng

Gone Camping är tillbaka

Annons

Nu är den andra säsongen av reseprogrammet Gone Camping här, på Camping.se och YouTube. Nytt för i år är att Gone Camping också kommer ut som ett resemagasin och som en app för den som vill ta med sig programmet i fickan.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Tio avsnitt

Gone Camping görs i tio avsnitt och programledare är Martin Örnroth, tidigare känd från bland annat När & Fjärran. I serien reser Martin med husvagn/husbil i Sverige och utomlands för att visa campingplatser och fordon. Han tipsar också om aktiviteter och upplevelser längs med vägarna.

I årets säsong får tittarna bland annat följa med när Martin snorklar i Bohuslän, testar cowboyridning i Piteå, provar champagne i Champagne och prövar fiskelyckan i Blekinge. Campingplatserna som besöks är allt från vildmarkscampingar till campingresorter med all tänkbar bekvämlighet.

Gotland och Lofoten

De två första programmen, som handlar om Gotland och Lofoten, finns redan tillgängliga. Det jag gillade med första säsongen var att programmet faktiskt handlar om de upplevelser man kan få när man reser med husbil/husvagn, och inte bara om ”livet bland staket och blomkrukor på en campingplats”. Har du sett programmen? Vad tycker du?

Gone Camping
Gone Camping i Lofoten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev