Menu Close

Asuntovaunussa asuminen lomalla

Telttailu on hyvin suosittua Etelä-Euroopassa, ja leirintäalueita on kaikkialla. Suosituimpia eivät kuitenkaan ole matkailuautot ja -vaunut, vaan monilla leirintäalueilla suurimmat alueet ovat mökkejä ja telttoja. Voit siis lähteä telttailemaan, vaikka sinulla ei olisi matkailuautoa tai -vaunua!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Loma-asuntojen suosio Etelä-Euroopassa

Näemme paljon perheitä ja kaveriporukoita, jotka majoittuvat leirintäalueiden mökkeihin. Ja me ajattelemme: Miksi useammat ruotsalaiset eivät mene Etelä-Eurooppaan ja asu mökissä leirintäalueilla? Monet leirintäalueet ovat aivan rannalla, ja jos haluat, on leirintäalueita, joissa on uima-allas, baari, ravintola, kauppa, lasten aktiviteetteja, venevuokraus ja niin edelleen.

Kun asut mökissä, sinulla on oma keittiö, ja oman ruoan valmistaminen voi tehdä lomastasi paljon halvemman. Yksi idea on löytää halpa lento, vuokrata auto ja matkustaa ympäriinsä ja yöpyä muutamalla eri leirintäalueella.

Stranden vid camping Le Dune
Leirintäalueet ovat usein lähellä rantoja - tämä on Le Dune -leirintäalueen ranta Sardiniassa.

Leirintämökkien hinnat

Mitä maksaa mökin vuokraaminen leirintäalueelta? Se vaihtelee tietenkin leirintäalueen sijainnin ja luokan mukaan. Tarkistimme, mitä se maksaa tällä leirintäalueella (Camping Le Dune, osoitteessa Costa del Rei Sardiniassa) hintaesimerkkinä.

Tämä tuntuu melko "tavalliselta" leirintäalueelta, jossa on mukava sijainti aivan kauniin rannan vieressä, uima-allas, pizzeria, baari, jossa on ilmainen wifi ja kauppa - mukavaa olematta kuitenkaan liian ylellistä. Heinäkuussa voit vuokrata 3 hengen mökin 70 eurolla/vrk tai 4 hengen Comfort-mökin 120 eurolla/vrk. Harkitsisitko majoittumista leirintämökkiin lomasi aikana?

Poolen på camping Le Dune
Monilla leirintäalueilla on uima-allas, kuten tällä Le Dunen leirintäalueella.

Tilaa uutiskirjeemme