Menu Close

Kierros asuntoveneessämme

Tänään olet tervetullut tutustumaan asuntoveneeseemme - tai ainakin virtuaaliseen kierrokseen täällä blogissa. Joten ... tervetuloa sisään!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Eteinen ja kylpyhuone

Heti kun astut veneeseen, astut pieneen käytävään. Et mahdu monta samaan aikaan täällä ei ... Jos menet suoraan eteenpäin tulet keittiöön ja jos otat oven vasemmalle tulet kylpyhuoneeseen. Se ei ole iso, täytyy sanoa!

Meillä on erittäin lyhyt wc-istuin, pieni pesuallas, jossa on kylpyhuonekaappi, ja suihku, jossa on verho - suihkukaappi ei sovi. Mutta näköala on upea! Olemme peittäneet ikkunan kalvolla, joten sisään on vaikea nähdä, mutta kun ulkona on pimeää, meidän on täydennettävä yksityisyyttä sulkemalla suihkuverho...

Hallen är inte stor - detta är allt liksom
Sali ei ole suuri - tämä on kaikki!
Badrummet är inte heller stort -,men utsikten över vattnet är fantastisk!
Kylpyhuone ei ole suuri joko -,mutta näkymä vedelle on uskomaton!

Keittiö

Keittiömme ei myöskään ole kovin suuri, mutta meillä on pöytä neljälle hengelle (kuudelle hengelle, jos avaamme ulosvedettävän pöydän) ja kaikki tarvittava, myös astianpesukone. Muuten, meillä on kunnallinen vesi ja viemäri - putket kulkevat laitureiden alla ja pitkin laitureita - joten kaikki veteen ja viemäröintiin liittyvä toimii aivan kuten tavallisessa asunnossa.

Keittiökaappeja ei kuitenkaan ole kovin paljon, joten jouduimme hankkiutumaan eroon lähes puolesta keittiövälineistämme ennen tänne muuttoa. Mutta sekin on ihan hyvä, ja täällä näkymä on vieläkin upeampi, koska meillä on suuret ikkunat molempiin suuntiin, sekä venesatamaan että Ulvsunda-järvelle päin.

Köket är litet, men vi har allt vi behöver och fantastisk utsikt
Keittiö on pieni, mutta meillä on kaikki mitä tarvitsemme ja upeat näkymät.

Alakerta: makuuhuone, kuntoiluhuone, vaatehuone ja pesutupa.

Miksi emme aloittaisi kapeaa portaikkoa pitkin alakannelle? Alhaalla on todella paljon tilaa. Suuressa avoimessa huoneessa on sänky, suuri alue, joka on päällystetty harjoitusmatoilla (harjoitushuoneemme), ja suuri avoin vaatehuone.

Vanhaan konehuoneeseen on mentävä kyykkyyn (ainakin jos on yli 160 cm pitkä). Kaikki veneen käyttökoneet ovat poissa, ja nykyään siellä on pesutupa, jossa on pesukone/kuivausrumpu ja Nibe-kattila, vedenlämmitin, automaattinen jätevesipumppu ja niin edelleen.

Jotkut kysyvät, onko vene kylmä, mutta se ei todellakaan ole! Meillä on lattialämmitys, patterit ja ilmalämpöpumppu, joten se on lämmin ja kodikas.

Vår säng längst fram i båtens för
Sänkymme veneen etuosassa - ja harjoitusmattomme!
Vår walk-in-closet med garderober till vänster, byrå rakt fram och korgar till höger för kläder
Vaatehuoneemme, jossa vaatekaapit vasemmalla, lipasto edessä ja korit oikealla vaatteita varten.
I det före detta maskinrummet finns nu värmepannor och pumpar, tvättmaskin och förvaring
Entisessä konehuoneessa on nyt Nibe-kattila, vedenlämmitin, automaattinen jätevesipumppu, pesukone/kuivausrumpu ja varasto.

Yläkerta: olohuone

Jos sen sijaan menemme keittiöstä yläkertaan, päädymme olohuoneeseen. Tämä on huone, jossa täysin uusittu, kun vene oli maissa... viime kesänä. Edellinen yläkerta oli paljon pienempi, eristämätön ja tiivistämätön.

Nyt meillä on suuri eristetty olohuone, jossa on suuret ikkunat, sohvaryhmä, Peterin opiskelualue (minä istun yleensä keittiön pöydän ääressä tietokoneeni kanssa), takka ja terassiovi terassille.Tässä huoneessa on epätavallisen paljon ikkunoita (11!), koska halusimme näkymät joka suuntaan.

När man kommer upp i vardagsrummet från köket
Kun tulet keittiöstä olohuoneeseen, -
Vardagsrummet sett från andra hållet
Olohuone toiselta puolelta katsottuna

Terassi kannella

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, meillä on terassi kannella! Täällä on pöytä ja tuolit kuudelle hengelle sekä grilli. Kesällä on hienoa istua täällä ja syödä aterioita ulkona. Juuri nyt sekä ulkokalusteet että grilli on kiinnitetty tiukasti, jotta ne kestävät äkillisiä myrskyjä...

WIFI.se
Vår uteplats på däck
Meidän patio kannella

Tilaa uutiskirjeemme