Menu Close

Kevättä odotellessa

Pidän talvesta ja keväästä, mutta en niinkään niiden välisestä ajasta. Se, mikä ei ole yhtä eikä toista. Olemme olleet enemmän tai vähemmän sairaana melkein neljä viikkoa ja kaipaamme kevättä, sitä, että kaikki aukeaa, että olemme terveitä....

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Sairauden täyttämä kevättalvi

Kuka ei ole yskinyt, nuuskinut tai oksentanut viimeisen kuukauden aikana? Työpaikallani on aina tyhjä työpöytä, eikä Peter ole kovin usein päässyt asiakkaan kotiin töihin - kun he vihdoin paranevat, on ollut hänen vuoronsa sairastua. Meillä itsellämme oli vatsatauti yli kaksi viikkoa. Kun se vihdoin laantui, tuli flunssa.

Nyt olo on parempi, mutta kuorsaamme ja yskimme ja olemme edelleen uskomattoman väsyneitä. Tiedän, ettei meillä ole paljon valittamista, mutta tämä on ollut vähän rankkaa. Nyt emme malta odottaa, että pääsemme tervehtymään ja aloittamaan liikunnan! Oletteko te onnistuneet pysymään terveinä vai oletteko te myös sairastelleet?

Utsikt över husbåtarna från Hornsbergs strand - för några veckor sedan
Näkymä asuntoveneisiin Hornsbergin rannalta - muutama viikko sitten

Näköalasta nauttiminen asuntoveneessä

Vaikka yleinen terveydentila on estänyt meitä käymästä paljon ulkona, olemme aina voineet nauttia näköalasta asuntoveneestä, mistä olemme erittäin kiitollisia! Se kirkastuu päivä päivältä ja päivä päivältä, ja me nautimme joutsenten ja ankkojen uimisesta ohi.

Kungsholmenin Hornsbergin rannan talot syttyvät iltaisin valoon, ja niistä avautuu kaunis näkymä veden yli. Pian on oikea kevät, ja pian aloitamme kuntoilun! Mitä sinä aiot tehdä, kun on oikeasti kevät?

Vår husbåt sedd från marinan - bilden är några veckor gammal och den vita lilla husbåten till vänster har flyttats
Asuntoveneemme venesatamasta katsottuna - kuva on muutaman viikon vanha, ja pieni valkoinen asuntovene veneemme vasemmalla puolella on nyt siirretty.
Utsikt mot Hornsbergs strand på kvällen
Näkymä Hornsbergin rannalle illalla veneestämme.

Tilaa uutiskirjeemme