Meny Stäng

I väntan på våren

Annons

Jag gillar vintern och jag gillar våren, men det där som är mitt emellan är jag inte så förtjust i. Det där som är varken det ena eller det andra. Vi har varit mer eller mindre sjuka i snart fyra veckor och vi längtar efter våren, efter att allt ska spricka upp, efter att vi ska bli friska…

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

En vårvinter fylld av sjukdom

Vem har inte hostat eller snörvlat eller kräkts den senaste månaden? Det är alltid något skrivbord tomt på mitt jobb och det är inte alltför ofta Peter kunnat åka hem till kunden och jobba – när de äntligen blivit friska så har det varit hans tur att bli sjuk. Själva hade vi ont i magen i över två veckor. När det äntligen lättade kom influensan.

Nu mår vi bättre, men vi snorar och hostar och är fortfarande osannolikt trötta. Inte mycket att klaga över egentligen, jag vet, men lite segt har det varit. Nu längtar vi efter att bli friska och kunna börja träna! Har du lyckats hålla dig frisk eller har du också varit sjuk?

Utsikt över husbåtarna från Hornsbergs strand - för några veckor sedan
Utsikt över husbåtarna från Hornsbergs strand – för några veckor sedan

Vi njuter av utsikten i husbåten

Trots att allmän ohälsa hindrat oss från större utsvävningar har vi hela tiden kunnat njuta av utsikten från husbåten, och det är vi oerhört tacksamma över! Det blir ljusare och ljusare för varje dag och vi roar oss med att titta på svanarna och änderna som simmar förbi.

På kvällarna lyser husen på Hornsbergs strand på Kungsholmen upp och bjuder på en vacker vy på andra sidan vattnet. Snart är den riktiga våren här, och snart ska vi börja träna! Vad ska du göra när det blir vår på riktigt?

Vår husbåt sedd från marinan - bilden är några veckor gammal och den vita lilla husbåten till vänster har flyttats
Vår husbåt sedd från marinan – bilden är några veckor gammal och den vita lilla husbåten till vänster om vår båt har flyttats nu
Utsikt mot Hornsbergs strand på kvällen
Utsikt mot Hornsbergs strand på kvällen, från vår båt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev