Menu Close

Matkailuautomme on edelleen korjaamolla - viallinen tuulilasinpyyhkimen moottori vikaantunut

Muistatte ehkä, mitä FREEDOM-matkailuautollemme tapahtui viime vuoden lokakuun lopussa, kun olimme matkalla Kristinehamniin pitämään luentoa matkailuautolla matkustamisesta Euroopassa. Yhtäkkiä, keskellä moottoritietä, - matkailuauto lakkasi toimimasta ja meidän oli pysähdyttävä tien sivuun odottamaan pelastusryhmää.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Siitä lähtien se on ollut Kristinehamnin korjaamolla, ja kun Peter soitti perjantaina ... kävi ilmi, että tuulilasinpyyhkimen moottori on edelleen viallinen!

Pitkä aika työpajassa

Asuntoautoparkamme on ollut korjaamolla jo pitkään. Olemme olleet yllättyneitä siitä, että korjaamolta ei ole soitettu, mutta meillä ei ole ollut kiire, koska on ollut talvi. Nyt kevät on kovasti tulossa, ja tietenkin haluamme matkailuautomme takaisin! Peter soitti perjantaina ja sai kuulla, että se ei ole lainkaan valmis.

Verkstad
Asuntoautomme korjaamon ulkopuolella Kristinehamnissa

Tukkeutunut polttoainesuodatin

Koko juttu alkoi luultavasti tukkeutuneesta polttoainesuodattimesta. Itse asiassa meillä oli viime kesänä ongelmia, kun konepelliltä tippui muutamaan otteeseen dieseliä. Palautimme sen sitten Tukholman korjaamolle, ja meille kerrottiin, että suodatin oli korjattu. Kysymys kuuluu kuitenkin, oliko se todella korjattu ...?

Pieni räjähdys

Moottoritiellä tapahtui pieni räjähdys polttoainesuodattimessa. Tämä vaurioitti akun maadoituskaapelia ja tuulilasinpyyhkimen moottorin liitintä. Korjaamo on nyt vaihtanut polttoainesuodattimen ja korjannut maakaapelin. Jäljellä oleva vika on tuulilasinpyyhkimen moottorin liitin.

Bärgning av husbil
Asuntoautoparkamme hinattiin lokakuun 2016 lopussa.

Miten saada yhteyshenkilö?

Tuulilasinpyyhkimen moottorin pienen liittimen vaihtaminen on ilmeisesti yksinkertainen toimenpide. Jos sinulla on tällainen liitin! Näitä liittimiä ei voi ostaa uusina, joten korjaamon on pakko ostaa koko paketti tuulilasinpyyhkimiä ja kaikkea siihen liittyvää.

Se ei ole kalliimpaa ainoastaan ostojen osalta, vaan myöskin merkittävästi monimutkaisempi (ja tietysti kalliimpi) muuttaa. Siksi matkailuauto siis seisoo edelleen paikallaan... Korjaamo on luvannut soitella ympäriinsä ja etsiä yhteyshenkilön, ja sillä välin voimme vain odottaa. Onko vinkkejä?

Haluamme lähteä retkeilemään matkailuautolla uudelleen! (Sardinia 2015)

Lauantai "lohdutus"

Kun olet ilman matkailuautoa, sinun on yritettävä koota itsesi jollakin muulla tavalla. Viime yönä se tapahtui hyvän ruoan ja juoman avulla. Eikö ole rapukausi? Ei, ehkä ei, mutta niitä oli Martin Olssonin pakastimessa ... Ja kokeilimme ensimmäistä kertaa Sumpan Alea. Todella hyvää!

Ktäftor
Lauantai-illallinen (täydennettynä lohi- ja munakokkelikanapeilla).

Tilaa uutiskirjeemme