Menu Close

Ruotsin suurin retkeilytapahtuma järvellä

Tule mukaan "telttailemaan" Itämerelle tänä syksynä! Kuulostaako hullulta? No, ehkä vähän, mutta täysin mahdollista! Marraskuussa on aika risteillä Caravan & Campingin kanssa Viking Cinderellalla. Me olemme mukana, oletko sinä mukana?

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Telttailu merellä

Onko koskaan aikaisemmin käynyt niin, että kokonainen risteilyalus on täynnä matkailuautoja ja -vaunuja? Hieman epäilyttävää, eikö? Joka tapauksessa nyt on oikea aika! Allt om Husvagn & Camping -lehti on varannut koko Viking Cinderellan Tukholman ja Ruotsin väliselle risteilylle. Maarianhamina, 10.-11. marraskuuta 2019. Sanomme sen uudelleen: Caravan & Camping on varannut koko Tuhkimo vain ihmisille, jotka pitävät telttailusta ja asuntovaunuilusta... kuinka hauskaa se voi olla?

Paljon toimintaa

Aluksella on paljon matkailuautoihin ja leirintäalueisiin liittyvää toimintaa. Pelkästään ajatus siitä, että autokannella on matkailuautojen ja -vaunujen näyttely, on hauska! Osa tapahtumista:

  • Matkailuautojen ja asuntovaunujen näyttely autonrenkaiden päällä
  • Markkinoille uusia retkeilytuotteita
  • Karavaanari- ja leirintäalueluennot
  • Caravan Club on mukana

Sitten voimme luvata, että viihdettä riittää! Lehti ei ole vielä päättänyt kaikkia isoja nimiä, mutta olemme kuulleet, että monet kuuluisat nimet on mainittu... joten tiedämme, että tästä tulee todelliset juhlat! Vaikka yksityiskohtia ei ole vielä lyöty lukkoon, tiedämme, että siitä tulee sellainen:

  • Hyvää ruokaa ja juomaa
  • Anthon Lövbom - Ruotsin nuorin taikuri
  • Tanssi yhden Ruotsin suosituimman artistin/ryhmän tahtiin.
  • Lisää, lisää, lisää ... luettelo jatkuu!
VikingLine Cinderella, kuva: Pixabay

FREEDOMmatka aluksella

Olemme tietenkin mukana! Luennoimme kahdesti, ja mietimme jo erilaisia hauskoja asioita, joita voimme tehdä sen yhteydessä ... Ja tietenkin hengailemme laivalla koko päivän!

Lue lisää matkasta!

Matka on Tukholman ja Maarianhaminan välinen päiväristeily, joka lähtee 10. marraskuuta 2019. Juuri nyt on käynnissä kampanja, jossa on edullisempi hinta, jos varaat 15. maaliskuuta mennessä. Voit lukea lisää ja varata molemmat osoitteessa Asuntovaunu & leirintäalue ja VikingLine, där du kan läsa mer om hytter  och måltider. Hänger du med? Hoppas vi ses!

Campa med oss på Östersjön

Tilaa uutiskirjeemme