Meny Stäng

Sveriges största campingträff på sjön

Annons

Häng med oss och “campa” på Östersjön i höst! Låter det galet? Ja lite kanske, men fullt möjligt! I november är det nämligen dags för kryssning med Husvagn & Camping på Viking Cinderella. Vi kommer vara där, kommer du?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Campa till sjöss

Har det någonsin hänt förut, att ett helt kryssningsfartyg fyllts av husbilister och campare? Lite tveksamt, va? Nu är det i alla fall dags! Tidningen Allt om Husvagn & Camping har bokat hela Viking Cinderella, på en kryssning mellan Stockholm och Mariehamn, den 10-11 november 2019. Vi säger det igen: Husvagn & Camping har bokat hela Cinderella bara för människor som gillar camping och husbilsliv … hur roligt kan inte det bli?

Massor av aktiviteter

Det kommer bli massor av husbils- och campingrelaterade aktiviteter ombord. Bara tanken på att bildäck kommer ha en utställning med husbilar och husvagnar är ju kul! Lite av det som händer:

  • Utställning med husbilar och husvagnar på bildäck
  • Marknad med nya campingprodukter
  • Föreläsningar om husbilsliv och camping
  • Caravan Club är med ombord

Sedan kan vi lova att det kommer bli massor av underhållning! Tidningen har inte bokat klart alla de stora namnen ännu, men vi har hört en hel del kända namn nämnas … så vi vet att detta kommer bli en riktig fest! Även om detaljerna inte är spikade ännu så vet vi att det kommer bli:

  • God mat och dryck
  • Anthon Lövbom – Sveriges yngste trollkarl
  • Dans till en av Sveriges populäraste artister/grupper
  • Mer, mer, mer … listan fylls på!
VikingLine Cinderella, foto: Pixabay

FREEDOMtravel ombord

Vi kommer förstås vara ombord! Vi kommer föreläsa två gånger, och vi funderar redan på olika roliga grejor vi kan hitta på i samband det … Och så kommer vi förstås hänga på båten hela dygnet!

Läs mer om resan!

Resan är en dygnskryssning mellan Stockholm och Mariehamn, med avgång den 10 november 2019. Just nu finns en kampanj med ett billigare pris om du bokar senast den 15 mars. Du kan läsa mer och boka både på Husvagn & Camping och på VikingLine, där du kan läsa mer om hytter  och måltider. Hänger du med? Hoppas vi ses!

Campa med oss på Östersjön

Prenumerera på vårt nyhetsbrev