Meny Stäng

Fest i Finland, Katolska kyrkan och vinter

Annons

Happy Friday! Vi minns förra veckans fest i Finland, njuter av vintern och håller plötsligt en bok i handen från katolska kyrkan. Jag får kanske medge att vi nämner katolska kyrkan redan i rubriken för att göra dig lite nyfiken, men det är faktiskt sant att vi just nu har en katolsk barnbok liggande i köket.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Fest i Finland

Vårt besök i Helsingfors förra veckan avslutades med fest på Clarion Hotel. Hotellet ville uppmärksamma sin kampanj, som innebär att en bloggare ska bo ett helt år (!) på hotellet. För vår del innebar det bubbel, och babbel med journalister och bloggare. Kul med fest!

Bok från katolska kyrkan

Som bloggare är vi vana att titt som tätt bli kontaktade av företag som vill samarbeta, eller köpa eller sälja tjänster. Ändå blev vi lite förvånade när vi för en tid sedan blev kontaktade av katolska kyrkan i Sverige.

Det visade sig att de ville köpa ett foto av oss, som vi tagit på påskprocessionerna i Spanien, för att använda i nyutgåvan av en barnbok om den katolska tron. Nu har vi fått boken och det är ju lite “happy”, inte minst eftersom den heter “Det glada budskapet”.

Det glada budskapet

Härliga vinter!

Jag vet att alla inte gillar vintern, men jag (Helena) älskar den. I alla fall när det är riktig vinter, som nu. Snön gör att det blir ljust och fint, och från vår husbåt ser vi både skridskoåkare (på Ulvsundasjön, där isen ligger tjock) och massor av änder (i marinan, som nästan är isfri på grund av propellrar).

Vad har varit bäst under din vecka?

Missade du förra Happy Friday? Läs Vi hittade ett hotell i Helsingfors … till slut

Prenumerera på vårt nyhetsbrev