Meny Stäng

Möt oss på Caravan Stockholm, Kistamässan 14-17 februari

Annons

Nu är det klart att vi ska föreläsa på Caravan Stockholm, på Kistamässan 14-17 februari. Vi kommer också ha en egen liten monter på Destinationstorget. Hoppas att du vill komma och träffa oss på mässan!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Caravan Stockholm – Kistamässan 14-17 februari

Årets version av mässan Caravan Stockholm går av stapeln på Kistamässan 14-17 februari. Caravan Stockholm är mässan för dig som är nyfiken på den mobila livsstilen och intresserad av husvagn, husbil och camping.

Årets program

Som vanligt kommer många utställare vara på plats, allt från husbilsförsäljare till campingtidningar och tillbehörsbutiker. Dessutom kan du träffa experter i ”Husbilsskolan”, få reseinspiration på ”Destinationstorget” och ta del av ett digert scenprogram.

Förutom underhållning med Shirley Clamp och komikern Robin Paulsson kan du lyssna på föreläsningar om till exempel Vildmarksvägen, Svenska temavägar, Norwegian Scenic Routes och ett annorlunda Spanien. Och så kan du förstås lyssna på oss!

Vi föreläser på Caravan 2019

Vi kommer på scen berätta om sommarens intensiva husbilsresa genom 7 länder: Tyskland, Tjeckien, Österrike, Frankrike, Italien, Schweiz och Belgien. Vi kommer lyfta fram pärlor och höjdpunkter från resan, och det kommer finnas två tillfällen att lyssna på oss:

  • Fredag 15 februari kl. 16:00-16:30
  • Söndag 17 februari kl. 14:00 – 14:30

Vi kommer också ha en liten monter på Destinationstorget, ungefär på samma ställe där vi stod förra året. Vi hoppas att du vill komma och bubbla lite med oss då! Förhoppningsvis kommer vi också ha lite broschyrer och campingkataloger att dela ut.

Caravan Stockholm 2018

Vill du komma på mässan?

Mässan öppnar torsdagen den 14 februari klockan 11:00, och håller sedan öppet varje dag till och med söndag den 17 februari. Du kan köpa biljett på plats, men det blir minst 20 kronor billigare (och du minskar köandet) om du köper den i förväg på Caravans webbplats.

Planerar du att komma på mässan? Ses vi?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev