Menu Close

Juhla Suomessa, katolinen kirkko ja talvi

Advertisement

Hyvää perjantaita! Muistelen viime viikon juhlia Suomessa, nautin talvesta ja pidän yhtäkkiä kädessäni katolisen kirkon kirjaa. Myönnän ehkä, että mainitsemme katolisen kirkon otsikossa uteliaisuuden herättämiseksi, mutta itse asiassa on totta, että meillä on juuri nyt keittiössä katolinen lastenkirja.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Puolue Suomessa

Vierailumme Helsinki viime viikko päättyi juhliin Clarion-hotellissa. Hotelli halusi tuoda esiin kampanjaansa, jossa bloggaaja asuu hotellissa kokonaisen vuoden (!). Meille se tarkoitti kuplivaa ja jutustelua toimittajien ja bloggaajien kanssa. Hauskoja juhlia!

Katolisen kirkon kirja

Bloggaajina olemme tottuneet siihen, että yritykset lähestyvät meitä aika ajoin ja haluavat tehdä yhteistyötä, ostaa tai myydä palveluja. Silti me olimme pikku yllätyimme, kun Ruotsin katolinen kirkko otti meihin yhteyttä jokin aika sitten.

Kävi ilmi, että he halusivat ostaa meistä kuvan, joka oli otettu pääsiäiskulkueissa Espanjassa, käytettäväksi katolisesta uskosta kertovan lastenkirjan uudessa painoksessa. Nyt saimme kirjan, ja se on hieman "iloinen", eikä vähiten siksi, että sen nimi on "The Good News".

Det glada budskapet

Upea talvi!

Tiedän, että kaikki eivät pidä talvesta, mutta minä (Helena) rakkaus se. Ainakin kun on oikea talvi, kuten nyt. Lumi tekee siitä kirkkaan ja kauniin, ja asuntoveneestämme näemme sekä luistelijoita (Ulvsunda-järvellä, jossa jää on paksua) että paljon sorsia (venesatamassa, joka on potkurien takia lähes jäästä vapaa).

Mikä on ollut viikon paras osa?

Jäitkö paitsi edellisestä Happy Fridaysta? Lue Löysimme hotellin Helsingistä ... lopulta ...

Tilaa uutiskirjeemme