Meny Stäng

15 julklappstips för resenärer och campare

Denna artikel innehåller annonslänkar från Scandinavian Outdoor, Coolstuff, Smartphoto, MQ Marqet, Dustin Home och FREEDOMtravel

Idag bjuder vi på 15 julklappstips för resenärer och campare. Vi har letat runt och hittat ett antal mysiga klappar som kan förgylla julhelgen. Har du några fler bra tips på julklappar till resenärer och campare? Berätta gärna!

Julklappstips för resenärer och campare

Julen närmar sig försiktigt och många börjar planera för firandet. För en del är julklapparna en viktig del av högtiden, och för andra är det kanske lite mer obetydligt. Oavsett är det alltid trevligt att hitta en fin gåva. Här har vi samlat några julklappstips för resenärer och campare.

1. Resekudde för bil-, tåg- och flygresor

Vem vill inte komma fram utvilad och utsövd istället för sliten och hålögd? Att göra det bekvämt för sig på långa bil-, tåg- och flygresor kan underlätta mycket. Har du en vän som kanske skulle må bra av lite mjukare och skönare resor? Slå in en fin resekudde i julens paket!

ANNONS: Läs mer och köp resekudden hos Scandinavian Outdoor

2. Pop up-kort med campingtema

Vilken julklapp som helst, oavsett om det är en enkel chokladask, blir mer personlig tillsammans med ett fint kort. Och vad passar bättre till en campare än ett pop up-kort med campingtema? När detta kort öppnas vecklas en hel campingplats upp, komplett med husvagn och vovve.

ANNONS: Läs mer och köp kortet hos Coolstuff

3. Snygg termosmugg

Har du en vän som inte kan leva utan sitt varma kaffe? Med de här snygga termosmuggarna kan man hålla varma drycker varma och kalla drycker kalla. Muggen rymmer cirka 4,7 dl och finns i färgerna vitt, rostfritt och koppar.

ANNONS: Läs mer och köp muggen hos Coolstuff

Nyhetsbrev

4. Kökshandduk med husbilsmönster

Ska du köpa julklapp till husbilsfrälsta vänner? Då kan du packa ner ett par fina kökshanddukar, med husbilsmönster, i ett mjukt paket. Handdukarna, som levereras i 2-pack, är i 100 % mjuk bomull.

Kökshanddukar för husbilar

ANNONS: Läs mer och köp handduken hos FREEDOMtravel

5. Personlig fotobok

Vill du att partnern, familjen eller resekompisen ska minnas årets gemensamma resor? Gör en fotobok från året och ge bort! Pyssligt, personligt och uppskattat. Se bara till att börja i god tid!

ANNONS: Läs mer, skapa och köp din fotobok hos Smartphoto

6. Kikare

Gillar ditt resesällskap att spana efter fåglar på campingresan eller vandringsturen? Då är det kanske läge att investera i en kikare. FOCUS Outdoor 10X42 är en robust kikare med 10-faldig förstoring och vattentät struktur.

ANNONS: Läs mer och köp kikaren hos Scandinavian Outdoor

7. Disktrasa med slalomåkare

Vad ska du köpa till kompisen som har allt, och som älskar att åka skidor? Den här disktrasan är den perfekta detaljen till fjällstugan, eller att ha hemma för att påminnas om härliga dagar i vinterland. Disktrasan är tillverkad av naturmaterialen cellulosa från FSC-märkt skog och bomull från restproduktion, och är komposterbar.

ANNONS: Läs mer och köp disktrasan hos FREEDOMtravel

8. Vattentätt mobilfodral

En sak som vi använde ganska mycket när vi var på Filippinerna var enkla vattentäta mobilfodral. Perfekt när man ska ut på båttur och vill skydda mobilen, men samtidigt vill komma åt att använda den. Vooni Vattentätt Mobilfodral passar de flesta modeller, och man kan fortfarande använda touchskärmen. 

ANNONS: Läs mer och köp mobilfodralet hos Coolstuff

9. Fotokalender

Varför inte ge bort en kalender med en personlig känsla inför det nya året. Hos Smartphoto kan man välja bland en massa olika modeller, och sedan designa med sina egna foton, kanske från årets resor eller campingupplevelser.

ANNONS: Läs mer, skapa och köp en kalender hos Smartphoto

10. Spel för restokiga

Gillar dina närmaste att resa … och att spela spel? Då är ju ett resespel den rätta julklappen. Spelet ”Quiznödig på Resan” beskrivs som ett frågespel som är perfekt att ta med på resan eller utflykten.

ANNONS: Läs mer och köp spelet hos Coolstuff

11. Fina vintervantar

Finns det något bättre än riktigt härliga kvalitets-vinterkläder när det är vinter, och man ska ut på äventyr? Emilia är en riktigt mysig tumvante från Hestra, som är fodrad och tillverkad i lurvig teddyfleece.

ANNONS: Läs mer och köp vantarna hos MQ Marqet

11. Smarttag

Vill du ge bort en liten och smart grej? Spårningsbrickan Smarttag gör att man kan slippa bli av med värdefulla grejor, och nu har Galaxy SmartTag2 kommit. Den nya brickan har en kompakt design och kan fästas på till exempel värdesaker eller bagage. Batteritiden räcker i upp till 500 dagar.

ANNONS: Läs mer och köp taggen hos Dustin Home

12. Bäddset med husvagnstema

Älskar bästa vännerna att hänga i husvagnen? Då är det dags att ge dem ett fint bäddset med husvagnstema! Passar perfekt i husvagnen, alternativt hemma i villan eller lägenheten, för att drömma om husvagnslivet …

Bäddset husvagnar - påslakanset husvagn

ANNONS: Läs mer och köp bäddsetet hos FREEDOMtravel

12. En upplevelse

Den kanske allra bästa julklappen, för alla som gillar resor, äventyr och camping, kan vara en upplevelse. Det kan vara en vinprovning, en chokladprovning, en helgkryssning eller en fartfylld sightseeing med RIB-båt runt Stockholm. Botanisera i utbudet hos live it för roliga idéer och paket!

ANNONS: Läs mer och köp upplevelse hos live it

13. Mjuka herrtofflor

Kanske önskar sig mannen ett par mjuka tofflor till husbilen eller husvagnen? Hugo tofflor är ett par varma herrtofflor i fårskinn från Shepherd. Tofflorna är i en klassisk slip-in modell med en dekorativ utanpåliggande söm.

ANNONS: Läs mer och köp tofflorna hos MQ Marqet

14. Jaquardpläd med husbilsmönster

Den perfekta julklappen till dina husbilsvänner! Detta är en härlig jaquardvävd pläd med hög kvalitet. Pläden är gräddvit på ena sidan och naturgrå på den andra, med mönster av husbilar. Passar perfekt för lite kyligare kvällar i husbilen!

Jaquardpläd husbilsmönster - filt husbil

ANNONS: Läs mer och köp pläden hos FREEDOMtravel

15. Julklapp till de som behöver det mest

Känns det som att alla redan har det mesta de behöver? Alla vi som reser vet att världen är orättvis, och just nu är den dessutom väldigt orolig. Många människor är utsatta för krig och i desperat brist på förnödenheter. På Röda Korset finns möjlighet att köpa olika julklappar för välgörenhet, såsom till exempel matpaket för en familj, vinterfiltar eller katastrofpaket för en familj.

LÄNK: Läs mer och köp välgörenhet hos Röda Korset

Fakta om annonslänkar

Produkterna i denna artikel har valts ut av FREEDOMtravel, utan att någon annan har påverkat våra val. Under produkterna finns en länk där produkten kan köpas, som ofta är märkt med ordet ”annons”. Det innebär att länken antingen går till vår egen webbutik eller till en extern onlinebutik där FREEDOMtravel får provision vid transaktion.

Eventuella intäkter bidrar till att finansiera FREEDOMtravels resereportage. Vårt huvudsakliga syfte, som resemagasin, är att skriva om resmål och upplevelser. Vi arbetar alltid med läsaren i fokus och vår trovärdighet är helt avgörande för att du ska vilja ta del av våra reportage.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev