Menu Close

21 loistavaa tv-sarjaa netflixissä - sekä uusia että vanhoja

Netflixissä ei voi olla liikaa hyviä tv-sarjoja, vai mitä? Coronavirus-pandemian vuoksi monet meistä viettävät tavallista enemmän aikaa kotona, ja joskus voi olla mukavaa uppoutua todella hyvään tv-sarjaan.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Netflixin tv-sarjat, joista pidämme

Katsomme satunnaisesti TV-sarjoja Netflixistä (nyt enemmän kuin koskaan!). Kaikki eivät tietenkään katso Netflixiä, mutta tiedämme, että se on suosittu, ja koska katsomme itse enimmäkseen Netflix-sarjoja, päätimme listata sarjat sieltä. Listasimme 21 Netflixin tv-sarjaa, joista pidämme, sekä uusia että vanhoja. Ehkä voimme osallistua vinkkien avulla johonkin sarjaan, joka mielestäsi sopisi sinulle?

TV-serier på Netflix

21 hienoa TV-sarjaa Netflixissä

1. Kruunu

Tarina Kuningatar Elisabet II on eeppinen. Se antaa kuvan Britannian kuninkaallisen perheen elämästä vuosisadan ajan ja seuraa samalla maailmanhistoriaa noina vuosina.

2. Amerikkalaiset

Seuraat kahta venäläistä vakoojaa Yhdysvalloissa kylmän sodan aikana. Päällisin puolin he ovat kuin mikä tahansa amerikkalainen lapsiperhe. Mitä verhojen takana tapahtuu, on jotain täysin erilainen.

3. Outoja asioita

Sci-fi-draama "Stranger Things" on Netflixin epätavallinen ja pelottava tv-sarja, joka sijoittuu kuvitteelliseen 1980-luvun ympäristöön ja on täynnä yliluonnollisia elementtejä. Se, että päähenkilöt ovat lapsia, ei vähennä sarjan arvoa millään tavalla.

4. Korttitalo

Poliittiset juonittelut voivat olla erittäin kiehtovia. Tämä sarja on täynnä likaisia temppuja ja häikäilemättömiä menetelmiä. Erittäin viihdyttävää!

5. Ozark

Televisiosarjan Ozark perhe vaikuttaa päällisin puolin mukavalta, hyvin käyttäytyvältä perheeltä. Tosiasiassa he elävät hysteerisessä rahanpesun ja mafiamenetelmien maailmassa. Sekä synkkää että viihdyttävää samaan aikaan.

6. nimetty eloonjäänyt

Kiefer Sutherland näyttelee Thomas Kirkmania, poliitikkoa, joka nousee asuntoministeristä Yhdysvaltain presidentiksi yhdessä yössä sen jälkeen, kun kaikki maan tärkeimmät poliitikot kuolevat hyökkäyksessä.

7. Kotimaa

Homeland seuraa amerikkalaista CIA-agentti Carrie Mathisonia, joka työskentelee väsymättä kansallisen turvallisuuden hyväksi. Sarja tarjoaa monia jännittäviä kierroksia Yhdysvalloissa, Irakissa, Pakistanissa, Afganistanissa ja Berliinissä.

8. palvelijattaren tarina (A handmaid's tale)

Romaaniin perustuva sarja sijoittuu dystooppiseen tulevaisuuteen, jossa Gileadin maata (entiset Yhdysvallat) hallitsee uskonnollinen ääriliike, ja hedelmälliset naiset on orjuutettu. Synkkä ja vangitseva!

9. Viikingit

Tv-sarja Vikings on saanut inspiraationsa pahamaineisen viikinki Ragnar Lothbrokin tarinoista. Jännittävää, jos haluat matkustaa takaisin paljon väkivaltaisempaan aikaan historiassamme.

WIFI.se

10. Sons of Anarchy

Elämä rikollisessa moottoripyöräkerhossa Kaliforniassa on usein väkivaltaista ja dramaattista. Kerhon varapuheenjohtajalla on sydäntä ja hän haluaa tehdä muutoksia, mutta hän kohtaa loputtomia haasteita.

11. Fauda

Fauda on Netflixin israelilainen tv-sarja, jossa seurataan israelilaisten eliittisotilaiden yksikköä, joka suorittaa operaatioita Länsirannalla. Sana "fauda" tarkoittaa arabiaksi kaaosta, mikä kuvaa osaa sarjan sisällöstä.

12. giri/haji

Järjestäytynyt rikollisuus Japanissa kiihtyy, ja japanilainen poliisi lähtee Lontooseen etsimään mafialle työskentelevää veljeään. Tämä on jännittävä, mutta esteettisesti miellyttävä tv-sarja Netflixissä.

13. puvut

Amerikkalaisessa sarjassa Suits seurataan ryhmää menestyviä pukumiehiä. Viihdyttävää!

14. Merlin

Merlin on viihtyisä perhesarja nuoresta velhosta Merlinistä. Hän on prinssi Arthurin palvelija ja joutuu ratkaisemaan lukemattomia vaikeita tilanteita, mutta hänen on aina piilotettava taikuutensa, koska taikuudesta seuraa kuolemanrangaistus.

TV-sarjat Netflixissä - Dokumentit

15. Rooman valtakunta

Tässä Rooman valtakuntaa käsittelevässä dokumentissa sekoitetaan tosiseikkoja ja dramaattista elokuvamateriaalia. Mielenkiintoista ja jännittävää Julius Caesarin ja Caligulan ajoista.

16. Osmanien valtakunta

Osmanien sulttaani Mehmet II haaveili varttuessaan Bysantin pääkaupungin Konstantinopolin (nykyisen Istanbulin) valloittamisesta, ja eräänä päivänä hän lähti lähes mahdottomalle tehtävälle.

TV-sarjat Netflixissä - Pohjoismaiset sarjat

17. lähde

Ruotsalais-tanskalainen rikossarja Bron on jo klassikko, mutta jos se jäi näkemättä, se kannattaa katsoa. Poliisimies Saga Norénin ympärillä pyörivästä sarjasta on tullut suosittu ympäri maailmaa syystä.

18. Arne Dahl

Tämä rikossarja perustuu Arne Dahlin myydyimpiin rikosromaaneihin. Se seuraa A-ryhmän erikoisyksikköä, jonka tehtävänä on ratkaista kaikkein vaikeimpia rikostapauksia.

19. Johan Falk

Ruotsalaisesta poliisista Johan Falkista kertovan sarjan elokuvat ovat aina hyviä ja jännittäviä, varsinkin kun niissä seurataan peitetehtävissä toimivaa konstaapeli Frank Wagneria.

20. Joka tappaa

Den som dräper on tanskalainen rikossarja. Sarjassa seurataan Kööpenhaminan poliisin erikoisyksikköä, jonka tehtävänä on selvittää sarjamurhaajien tekemiä murhia. Jännittävää!

21. Valhallan murhat

Tämä islantilainen rikossarja avaa synkkää tarinaa, joka on syvemmällä kuin kukaan voi kuvitellakaan. Muista virittäytyä alkuperäiselle islanninkielelle, jotta sinun ei tarvitse kuunnella luonnottomasti dubattua versiota.

Lisää hyviä tv-sarjoja Netflixissä?

Millaisista televisiosarjoista pidät? Voitteko ehdottaa muita hyviä tv-sarjoja Netflixistä tai ehkä muita sarjoja, joista pidätte?

TV-serier på Netflix

Tilaa uutiskirjeemme