Menu Close

10 upeaa tv-sarjaa, joita kannattaa katsoa vuonna 2023 (uusia ja vanhoja)

Etsitkö hyviä tv-sarjoja vuodelle 2023? Talven pimeimpien kuukausien aikana olemme katsoneet paljon tv-sarjoja, ja tässä jaamme parhaat vinkkimme.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Hyviä TV-sarjoja katsottavaksi vuonna 2023

Tässä on luettelo vuonna 2023 katsottavista tv-sarjoista. Listasimme sarjoja, joista pidämme itse ja jotka ovat joko suhteellisen uusia tai joiden uudet kaudet ovat juuri tulleet tai joiden odotetaan tulevan. Lisäksi olemme ottaneet mukaan kaksi tv-sarjaa, jotka ovat... täysin uusi keväällä 2023.

Bra TV-serier att se 2023

1. Outlander

Outlander on fantasiaa ja suuria seikkailuja rakastaville. Se seuraa aikamatkailija Clairea ja hänen kahta rakkauttaan. Olimme aluksi hieman vaivautuneita, mutta sitten jäimme täysin koukkuun. Toistaiseksi sarjassa on kuusi tuotantokautta ja seitsemäs tuotantokausi on odotettavissa kesällä 2023.

 • Näyttelijät: Caitriona Balfe, Sam Heughan, Tobias Menzies ja muut
 • From: 2014-2023
 • Maa: Yhdistynyt kuningaskunta/USA
 • Vuodenajat: 6 (kausi 7 odotetaan vuonna 2023)
 • Oli: Viaplay

2. Äiti Hanhi

Sonja elää huoletonta elämää perheensä kanssa, kun hänen olemassaolonsa murtuu yhtäkkiä ja rikollinen elämä tulee lähelle. Todella jännittävä, ja myös osittain kuvattu vuonna Pampasin venesatamamissä asumme. Vuonna 2022 saapui vihdoin kuudes kausi.

 • Näyttelijät: Alexandra Rapaport, Tommy Körberg ja muut
 • From: 2015-2022
 • Maa: Ruotsi
 • Vuodenajat: 6
 • Oli: TV4 Play ja C Lisää
Gåsmamman
Äiti Hanhen nauhoitus laiturillamme Pampasin venesatamassa muutama vuosi sitten.

3. Koneet

Olle, joka näyttää elävän järjestäytynyttä elämäänsä Strömstad, herää Sandefjordista lähtevällä lautalla, ja hänen vieressään on huppari, ase ja rahapussi. Olemme juuri katsoneet tämän sarjan. Viihdyttävä ja paljon odottamattomia käänteitä sisältävä!

 • Näyttelijät: Kristoffer Joner, Hanna Alström, Jakob Eklund ym.
 • From: 2020
 • Maa: Ruotsi/Norja
 • Vuodenajat: 2
 • Oli: Viaplay

4. Kruunu

Kiehtova tarina kuningatar Elisabet II:sta ja hänen ajastaan valtaistuimella, jossa seurataan sekä hänen yksityiselämäänsä että poliittista peliä. Tämä on yksi niistä upeista tv-sarjoista, joita ei voi jättää väliin! Syksyllä 2022 oli viidennen kauden aika.

 • Näyttelijät: Claire Foy, Matt Smith, Vanessa Kirby ja muut
 • From: 2016-2022
 • Maa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Vuodenajat: 5
 • Oli: Netflix

5. Kunnia

Neljä naisasianajajaa työskentelee Hederin lakiasiaintoimistossa, joka on erikoistunut haavoittuvassa asemassa olevien naisten auttamiseen. Pinnan alla piilee kuitenkin joukko synkkiä salaisuuksia.

 • Näyttelijät: Julia Dufvenius, Anja Lundqvist, Alexandra Rapaport, Eva Röse ym.
 • From: 2019-2022
 • Maa: Ruotsi
 • Vuodenajat: 3
 • Oli: Viaplay

6. Lohikäärmeen talo

Jos rakastat meidän laillamme Game of the Thronesia, tämä seikkailu on pakko nähdä. Se sijoittuu 200 vuotta ennen Game of Thronesia ja kertoo Targaryenin talon tarinan.

 • Näyttelijät: Paddy Considine, Matt Smith, Emma D'Arcy ja muut
 • From: 2022
 • Maa: YHDYSVALLAT
 • Vuodenajat: 1 (2. kausi odotettavissa vuonna 2024)
 • Oli: HBO Max

7. Taru sormusten herrasta: Voiman sormukset

Toinen vuonna 2022 ilmestyvä fantasiaelokuvan kohokohta on "Taru sormusten herrasta: Voiman sormukset". Sarja perustuu löyhästi J.R.R. Tolkienin universumiin, ja se sijoittuu Keski-Maan toiselle aikakaudelle, ennen Taru sormusten herrasta -elokuvan tapahtumia. Toista tuotantokautta kuvataan parhaillaan.

 • Näyttelijät: Markella Kavenagh, Charlie Vickers, Robert Aramayo ym.
 • From: 2022
 • Maa: YHDYSVALLAT
 • Vuodenajat: 1 (2. kausi odotettavissa vuonna 2024)
 • Oli: Amazon Prime Video
Bra TV-serier att se 2023

8. Ohut sininen viiva

"The Thin Blue Line -elokuvassa seurataan Malmössä asuvaa poliisiryhmää, joka kohtaa haasteita työssään ja yksityiselämässään. Yksi niistä hyvistä ruotsalaisista tv-sarjoista, joita viime aikoina on tullut! Kakkoskausi julkaistiin syksyllä 2022.

 • Näyttelijät: Amanda Jansson, Oscar Töringe, Gizem Erdogan ja muut.
 • From: 2021-2022
 • Maa: Ruotsi
 • Vuodenajat: 2
 • Oli: SVT Play

9. The Last of Us

Vuonna 2023 puhuttu uusi tv-sarja on postapokalyptinen draama The Last of Us, joka alkoi pyöriä tammikuun puolivälissä 2023. Maailmanlaajuinen pandemia on tuhonnut sivilisaatiomme, ja paatunut selviytyjä huolehtii 14-vuotiaasta tytöstä, joka saattaa olla ihmiskunnan ainoa toivo.

WIFI.se
 • Näyttelijät: Pedro Pascal, Bella Ramsey ja muut
 • From: 2023
 • Maa: YHDYSVALLAT
 • Vuodenajat: 1
 • Oli: HBO Max

10. Vesillä sattuneet vaaratilanteet

Kerstin Ekmanin suosittuun samannimiseen romaaniin perustuva Events by Water saa ensi-iltansa tammikuun puolivälissä 2023. Se kertoo Anniesta ja hänen tyttärestään Miasta, jotka löytävät kaksi murhattua turistia Svartvattnetin kylän läheltä. Kaksikymmentä vuotta myöhemmin mies palaa kylään ...

 • Näyttelijät: Pernilla August, Alba August, Rolf Lassgård ja muut.
 • From: 2023
 • Maa: Ruotsi
 • Vuodenajat: 1
 • Oli: SVT Play

Vielä enemmän vinkkejä vuonna 2023 katsottavista tv-sarjoista

Sinun ei tarvitse katsoa vain uusia tv-sarjoja. Voi olla hyviä vanhempia sarjoja, jotka ovat jääneet näkemättä, ja joskus kannattaa jopa katsoa vanha suosikki uudelleen. Katsoimme esimerkiksi hiljattain uudelleen koko Californicationin ja sitä ennen sekä Game of Thronesin että Taru sormusten herrasta -sarjat. Tässä on muutamia hienoja tv-sarjoja, joita olemme esitelleet aiemmin:

Bra TV-serier att se 2023 - snacks

Lisää vinkkejä hyvistä tv-sarjoista vuonna 2023?

Onko sinulla muita vinkkejä hyvistä tv-sarjoista, joita kannattaa katsoa vuonna 2023? Kerro meille!

Tilaa uutiskirjeemme