Menu Close

Inspiraatiota jouluksi 2023 - paljon hauskaa luettavaa

Advertisement

Etsitkö inspiraatiota jouluksi 2023? Olemme huomanneet, että olemme kirjoittaneet paljon joulusta, joten ajattelimme, että voisi olla hyvä ajatus koota kaikki lukemamme yhteen paikkaan. Tänään annamme sinulle joulumieltä!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Miten vietät joulua 2023?

Miten vietät joulua 2023? Oletko kotona, perheen ja ystävien kanssa vai matkustatko ulkomaille? Meillä ei ole mitään erityisiä perinteitä, mutta jos meillä on siihen mahdollisuus, matkustamme mielellämme ulkomaille.

Joinakin jouluina olemme olleet kotona, ja silloin pyrimme yleensä tapaamaan joitakin lähisukulaisia ja sukulaisia. Tietysti siellä on yleensä myös jouluruokaa. Vaikka emme olekaan kovin innostuneita joulupöydästä, on joitakin asioita, joita osaamme joskus todella arvostaa, kuten silakkaa, Janssonin houkutusta, ruusukaalia (!) ja joulukinkkua. Juuri nyt syömme joulukinkkua sinapin kanssa aamiaiseksi joka aamu. Joten Hyvä!

julmat
Kuva upealta jouluillalliselta, jolle meidät kutsuttiin muutama vuosi sitten....

Inspiraatiota jouluksi 2023

Olemme matkakirjoittajia ja nautimme joulusta ja perinteistä - sekä Ruotsissa että ulkomailla. Rakastamme tutustua joulumarkkinoihin, ruokaan ja perinteisiin eri maissa ja kulttuureissa. Usein löydämme inspiraatiota, jonka viemme mukanamme kotiin eri tavoin. Tai saamme inspiraation kirjoittaa artikkelin tai kaksi... Näin on käynyt monta kertaa!

Käsintehtyjä joulukoristeita Tšekin tasavallan pohjoisosassa - tuotanto kuuluu Unescon aineettoman kulttuuriperinnön luetteloon!

Paljon lukemista joulusta

Alta löydät paljon jouluista luettavaa, joka inspiroi sinua joulua 2023 varten. Löydät artikkeleita joulumarkkinoista, joulupöydistä, jouluruoasta eri maissa, joulumatkailusta, joululahjoista, joulukoristeista ja paljon muuta... Ehkä löydät jotain kiinnostavaa. Pysy kuulolla!

Tilaa uutiskirjeemme