Menu Close

Toivotamme teille hyvää joulua! - inspiraation ja riimien avulla

Toivotamme teille hyvää joulua! Tiedämme, että tämä vuosi on ollut monille rankka, ja toivomme, että teillä on mahdollisuus rentoutua joulun pyhinä ja viettää mukavia päiviä! Teemme parhaamme edistääksemme joulumielen tunnelmaa tarjoamalla jouluisia lukuhetkiä ja riimejä.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

"Nyt alkaa ruokamatka"

Tänä jouluna aiomme tavata mahdollisimman vähän ihmisiä, ilmeisistä syistä. Suunnitelmissa on tavata molemmat pojat ja heidän puolisonsa joulupäivänä, mutta odottaa sen jälkeen, että tapaamme enemmän ihmisiä. Jouluna on siis monta päivää yksin asuntoveneessä. Mitä me sitten teemme? Aiomme kokata ylellisiä, jännittäviä ja mielenkiintoisia kolmen ruokalajin illallisia. Tästä tulee meidän joulujuhlamme!

Kuva on eiliseltä, kun kokkailimme ensimmäisen näistä yksinoikeudella järjestetyistä illallisista... asuntoveneemme. Kerromme lisää blogissa pian, joten älä missaa sitä! Me itse odotamme tätä niin kovasti!

Joulun inspiraatio!

Etsitkö inspiraatiota jouluksi? Olemme kirjoittaneet paljon joulusta viime vuosina. Tässä muutamia suosikkikirjoituksiamme:

Julmarknad i Gamla stan

Joulumuistoja - riimillä

Luemme yleensä uutiskirjeen blogikollegaltamme Christianilta, joka ylläpitää blogia nimeltä Ruoka- ja matkablogi (katso se!). Viimeisimmässä uutiskirjeessään hän rimmaa, emmekä voi olla huonompia, haha. Tässä on meidän joulurimpsumme 2020:

Talvella 2018/2019 juhlimme joulua kauniissa Sri Lanka

Täydellinen, kun haluat ottaa aurinkoa ja virkistyä.

Edellisenä jouluna hengailimme Eilat ja Jerusalem

Lupaamme, ettemme koskaan olleet koti-ikävässä!

Tänä vuonna joulusta tulee vähemmän eksoottinen, eikä ulkomaille tarvitse lähteä.

Sen sijaan nautimme ruoasta ja kyberystävistä, joita meillä on käsillä.

Toivotamme kaikille lukijoille ja ystäville hyvää joulua!!!!

Gamla stan i Jerusalem
Pietari Jerusalemin vanhassa kaupungissa talvella 2017/2018

Tilaa uutiskirjeemme