Menu Close

Ulkomainen tunne kotona uima-altaalla - inspiraatiota 7 maasta

Onko mitään sellaista, joka antaa enemmän vieraan olon tunnetta kotona kuin uima-allas? Meillä ei (valitettavasti) ole koskaan ollut omaa uima-allasta, mutta rakastamme tulla hotelliin tai ystävän kotiin, jossa on kutsuva uima-allas. Tämän päivän artikkelissa tarjoamme uima-allasinspiraatiota seitsemästä maasta.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Altaan rakentaminen kotona

Onko sinulla kotona uima-allas tai oletko ajatellut rakentaa sellaisen? Altaan jättiläiset on yli kolmenkymmenen vuoden yhdistetty kokemus uima-altaiden myynnistä ja rakentamisesta. Heidän verkkosivuiltaan voit lukea Termopolitjoka on markkinoiden vahvin ja kestävin allasrakenne tällä hetkellä.

Tässä tapauksessa meillä on enemmän kokemusta uimisesta kuin rakentamisesta, joten esittelemme teille joukon altaita, joihin olemme törmänneet matkojemme aikana. Jos rakentaisit uima-altaan, mistä seuraavista haluaisit ottaa eniten inspiraatiota?

1. Kroatia: Välimeren tunnelma

Kroatian Istrian niemimaalla sijaitsevasta Marina Camping -leirintäalueesta Labinista löytyi uima-allas, josta oli upeat näkymät Välimeren Adrianmerelle. Infinity-altaissa on vain jotain erityistä!

Helena vid poolen på Marina camping

2. Marokko: Itämainen mystiikka

Ravintolassa Dar Moha, jossa kävimme monta vuotta sitten Marrakechissa, oli uima-allas ravintolan pöytien keskellä. Nyt ei tuntunut kovin kätevältä uida suoraan kesken illallisen, mutta allas ja vehreys lisäsivät osaltaan ihanaa itämaista mystiikkaa.

3. Portugali: Näkymä tasangoille

Monta vuotta sitten kävimme ystävien luona, jotka asuivat tuolloin Portugalissa. Heillä oli oma uima-allas, josta oli upeat näkymät Portugalin maaseudulle. Joskus uima-altaan ei tarvitse olla erityinen, vaan sijainnin.

Fantastisk utsikt från poolen!

4. Egypti: Viiden tähden ylellisyyttä

Viiden tähden Hyatt Regency -hotellissa koimme todella herkullisen allasalueen, joka on täynnä mutkittelevia vesireittejä, siltoja ja erilaisia pienempiä altaita. Fantastisen mukavaa ja ylellistä!

5. Bulgaria: Valaistus yöllä

Mustanmeren rannalla sijaitsevan Lighthouse Golf & Spa Resortin uima-allas oli todella mukava. Pidimme pehmeistä muodoista ja siitä, että sen yllä oli pieniä siltoja. Lisäksi valaistus sai sen näyttämään erityisen siistiltä illalla.

golf i Bulgarien - golfresort

6. Suomi: Talven tunnelmat

Pidätkö talvesta ja lumesta? Sitten meidän on näytettävä sinulle pieni ulkoallas, jonka löysimme loma-asunnon ulkopuolelta Korposta, Suomesta. Altaassa ei ehkä ole mitään erikoista, mutta lämpimässä ulkoaltaassa uiminen lumen ja miinusasteiden vallitessa on ehdottomasti jotain erikoista.

7. Tunisia: Unenomainen paratiisin tuntu

Tunisian Djerban saarella yövyimme Palm Beach Palace -hotellissa, jossa oli upea suuri ja kaunis uima-allas. Sinisen veden ja vihreiden palmujen yhdistelmä loi ihanan unenomaisen paratiisimaisen tunteen.

Mikä allas miellyttää sinua eniten?

Mikä allas vetoaa sinuun eniten? Miltä unelma-altaasi näyttää?

WIFI.se

Tilaa uutiskirjeemme