Tänään esittelemme Finanson vieraana kirjoittaman postauksen.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Juuri nyt suurin osa ruotsalaisista haluaa vain aloittaa uudelleen matkustamisen. Moni meistä tuntee kuitenkin tiettyä epävarmuutta, koska vapaa-ajan matkustaminen on edelleen lannistavaa. Olitpa sitten henkilö, joka on jo pakannut laukkunsa, tai henkilö, joka odottaa ensi vuoteen, matkustaminen vaatii rahaa! Pienellä avulla ja säästövinkeillä voit suunnitella kaikkien aikojen parhaan perheloman - rikkomatta pankkia!

Aloita rahan säästäminen nyt

Ei ole mitään outoa siinä, ettei sinulla ole juuri nyt rahaa ulkomaanmatkaan - se on vain ihmisluontoa. Mutta jos sinä ja perheesi alatte säästää rahaa nyt, se voi riittää. Yksi idea on avata säästötili, jolle laitatte joka kuukausi rahaa matkaa varten (lapset voivat auttaa viikkorahoilla), ja lopulta huomaatte, että sillä voi kattaa ainakin hotelliyöt. Tämä voi olla myös hauskaa puuhaa lapsille ja tapa oppia lisää säästämisestä.

Yritän hankkia lisätuloja

Ehkä sinä ja kumppanisi työskentelette molemmat kokopäivätyössä, mutta kuun lopussa tämä ei auta, koska teidän on maksettava talon ja autolainan lyhennykset sekä säännölliset kotitalouskulut. Et tietenkään halua pyytää lapsiasi auttamaan, paitsi ehkä maksamalla osan viikkorahastaan. Mutta älä huoli! On muitakin tapoja paksuntaa lompakkoa kuin säästövinkit!

Olet luultavasti kuullut siitä ennenkin, mutta et ehkä ole uskaltanut sijoittaa osakkeisiin. Mutta se osakekauppa voi itse asiassa olla todella hyvä tapa kasvattaa omaa pääomaa - ja jokainen voi aloittaa osakkeilla!

Saat yleiskuvan menoistasi ja löydät keinoja säästää rahaa.

Saattaa kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mutta on helpompi rajoittaa menoja, kun tietää, mihin rahaa käytetään. Pyydä lapsiasi auttamaan sinua kirjaamaan menosi ylös ja etsimään kuvioita. Syötkö aina perjantaisin pizzaa? Ehkä teidän kannattaisi ryhtyä laittamaan ruokaa yhdessä ja säästää tätä menoa. Yllätyt, kuinka paljon rahaa voit säästää, kun et osta makeisia niin usein. Tarkasta taloutesi ja priorisoi ne uudelleen, jotta teillä on vihdoin varaa lähteä unelmiesi lomalle yhdessä!

Varaa matkasi ajoissa!

Vaikka suunnittelisitkin matkustavasi vasta talvella tai ensi vuonna, on hyvä varata matka jo nyt! Näin varmistat, että saat parhaan tarjouksen edullisimmalla hinnalla. Kun varaat lennon näin hyvissä ajoin etukäteen, säästät paljon rahaa, mutta se antaa sinulle myös mahdollisuuden alkaa etsiä hyviä hotellitarjouksia jo nyt.

Tilaa uutiskirjeemme