Menu Close

Joitakin kuvia Peterin 60-vuotissyntymäpäiviltä

Eilen juhlimme Peterin 60-vuotissyntymäpäivää, ja tässä on muutamia kuvia päivästä ja juhlasta. Luulimme, että päivä olisi melko rauhallinen Peterin veljen kanssa Blidössä, mutta yllätys toisensa jälkeen.

Valmistelut

Synttäreitä edeltävänä päivänä ajoimme matkailuautolla kohti Sikhikypärä Tierpin kunnassa, jossa Peterin äiti asuu. Hän on nyt yksin Peterin isän kuoltua, ja hän oli tulossa kanssamme juhlimaan 60-vuotissyntymäpäiväänsä. Hänelle matkailuauton ensi-ilta oli matkalla kohti Blidöjossa asuu Peterin isoveli Micke. Asetuimme asuntoautoon, ja Peterin äiti muutti väliaikaisesti yhteen tontin pienistä kodikkaista taloista.

Syntymäpäivän aamu

Peter ei halunnut tehdä 60-vuotissyntymäpäivästään suurta numeroa. Niinpä hän kieltäytyi kaikista lahjoista eikä suunnitellut juhlia, mutta suostui viettämään illan veljensä perheen kanssa Blidössä.

Syntymäpäivä alkoi rauhassa ja hiljaisuudessa, ja saimme nauttia kauniista puitteista meren rannalla. Surffasimme hieman kännyköillä ja olimme täysin häkeltyneitä kaikista onnitteluista, joita Facebookissa ja Instagramissa virtasi jatkuvasti. Fantastista! Monet, monet kiitokset!

Vierailu Haraldsgårdissa

Iltapäivällä vierailimme Haraldsgårdin hostellissa, jonka Peterin veljen vaimo Nilla osti yhdessä tyttärensä Dessin kanssa. He ovat työskennelleet remontin parissa koko kevään, ja nyt siitä on tullut todella upea. Äiti ja tytär pyörittävät myös viihtyisää kahvila Amaliaa, jonka onnistuin kuvaamaan ainoana ajankohtana, jolloin ulkona ei ollut jonoa.

Haraldsgård på Blidö

Täällä nautimme kahvia ja pullaa Peterin äidin kanssa viihtyisässä puutarhassa. Täällä istut rennosti vihreässä puutarhaympäristössä, jossa pöytien välillä on oikea etäisyys.

Syntymäpäivän ilta - yllätyksiä

Kun tulimme takaisin, yllätyimme, kun Peterin nuorempi veli Dennis ilmestyi yhtäkkiä puutarhaan yhdessä joidenkin lastensa kanssa. Kuvassa näet Dennisin, Peterin, Micken ja Dennisin pojan Pontuksen.

Yllätykset jatkuivat yksi toisensa jälkeen. Ensin Peterin vanhin poika Robin ja hänen vaimonsa Alexandra ilmestyivät paikalle. Hetken kuluttua saapuivat hänen nuorin poikansa Billie ja hänen tyttöystävänsä Natalie. Vaikka olimme suunnitelleet jotain yksinkertaista, oli hieno tunne, kun kaikki saapuivat saarelle juhlimaan Peteriä.

Meillä oli loistava illallinen grillattua lohta terassilla, jossa oli tuulensuoja vettä vastaan. Puhuttiin ja naurettiin, pidettiin spontaaneja tunteita herättäviä puheita ja kuunneltiin paljon musiikkia. Ja tietysti Peterin äidin kakku. Haluamme vielä kerran sanoa suuret, suuret kiitokset kaikille, jotka vaikuttivat siihen, että tästä päivästä tuli erityinen ja ikimuistoinen!

Nyhetsbrev

Tilaa uutiskirjeemme