Meny Stäng

Några foton från Peters 60-årsdag

Igår firade vi Peters 60-årsdag, och här kommer några foton från dagen och firandet. Vi trodde att det skulle bli en ganska lugn dag hos Peters bror på Blidö, men den ena överraskningen avlöste den andra.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Förberedelser

Dagen innan födelsedagen rullade vi med husbilen till Sikhjälma i Tierps kommun, där Peters mamma bor. Hon är ensam nu, efter att Peters pappa gått bort, och skulle följa med oss för att fira 60-årsdagen. För henne blev det husbilspremiär på turen ut till Blidö, där Peters storebror Micke bor. Vi boade in oss i husbilen, och Peters mamma flyttade tillfälligt in i ett av de små mysiga husen på tomten.

Födelsedagens morgon

Peter ville inte göra någon stor grej av 60-årsdagen. Han avböjde därför alla presenter och planerade inget firande, men tackade ja till att spendera kvällen med brorsans familj på Blidö.

Födelsedagen började i lugn och ro, och vi kunde njuta av att vara i den fina miljön vid havet. Vi surfade lite på våra mobiler och blev helt överväldigade av alla gratulationer som konstant strömmade in på Facebook och Instagram. Fantastiskt! Stort, stort tack!

Besök på Haraldsgård

På eftermiddagen besökte vi vandrarhemmet Haraldsgård, som Peters brors fru Nilla köpt tillsammans med dottern Dessi. De har slitit med renoveringen hela våren, och nu har det verkligen blivit fantastiskt fint. Mor och dotter driver också det mysiga café Amalia, som jag lyckades fota den enda lilla stunden då det faktiskt inte var kö utanför.

Haraldsgård på Blidö

Här blev det kaffe och bulle tillsammans med Peters mamma i den mysiga trädgården. Här sitter man avslappnat i den gröna trädgårdsmiljön, med behörigt avstånd mellan borden.

Födelsedagskväll – med överraskningar

När vi kom tillbaka överraskades vi av att även Peters yngre bror Dennis plötsligt uppenbarade sig i trädgården, tillsammans med några av sina barn. På bilden ser du Dennis, Peter, Micke och Dennis son Pontus.

Överraskningarna fortsatte sedan, slag i slag. Först dök Peters äldste son Robin och hans fru Alexandra upp. Efter ett tag kom även yngste sonen Billie och hans flickvän Natalie. Även om vi tänkt oss något enkelt, så kändes det fantastiskt roligt när alla dök upp på ön för att fira Peter.

Vi åt en supergod middag med grillad lax, på altanen med vindskydd mot vattnet. Det blev prat och skratt, några spontana känslosamma tal och en hel del musik. Och så förstås Peters mammas tårta. Vi vill igen säga ett stort, stort tack till alla som bidrog till att göra denna dag speciell och minnesvärd!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev