Meny Stäng

Hjärtan, semester och förberedelser

Hjärtan på himlen, semester från jobbet och förberedelser för sommarens långa husbilsresa i Sverige. Vi säger Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Hjärtan på himlen

Torsdagsmorgonen startade med hjärtan på himlen (översta bilden). Enligt tidningarna var det två piloter som ville sprida lite kärlek i dessa tider. Hur fint är inte det?

”Semester”

Jag (Helena) har ju en anställning i Region Stockholm, och jag har jobbat hemifrån sedan i mars på grund av pandemin. Från och med idag har jag officiellt semester i fyra veckor. Härligt!

Så, varför har jag skrivit ”semester” inom citationstecken då? Ja, företaget, bloggen och webbshopen tar ju inte direkt semester. Vi kommer ha fullt upp även under vår sommarresa, eller kanske framför allt under vår sommarresa. Men roligt ska det bli!

Semester innebär EN dator istället för två för mig (Helena)

Förberedelser för sommarens resa

Nu är det förberedelser som pågår. Om vi packar? Nja, inte riktigt ännu. För att kunna resa iväg måste man ju bli klar med saker hemma. Först har vi massor att stå i inför webbshopen som ska öppna strax efter hemkomst.

Alltså, vi hade inte riktigt koll på vad vi gav oss in på när vi startade webbshopsprojektet. mycket att arrangera kring bygge av sajt, avtal för betalningslösningar, avtal med samarbetspartners, frakt, paket, regler kring försäljning och tusen andra saker.

Vi börjar också så smått planera för vad vi vill se och göra under resan. Tackar ödmjukast för alla fantastiska tips som trillat in på gårdagens blogginlägg om sommarens husbilsresa! Det verkar ju finnas hur mycket fint och spännande som helst att se och göra! Vi ska försöka samla alla tips på något smart sätt.

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka var väl ändå firandet av Peters 60-årsdag på Blidö! Dessutom är det förstås roligt att kunna planera inför sommarens resa. Vad kan du lyfta fram som positivt från din vecka?

Veckan som kommer

Vi rullar inte riktigt ännu, men vilken dag som helst! Så fort vi bara känner oss klara så bär det av på Sverigeäventyr. Du kan förstås följa resan här på bloggen.

Missade du förra Happy Friday? Läs Födelsedag, solnedgångar och svemester

Prenumerera på vårt nyhetsbrev