Meny Stäng

Födelsedag, solnedgångar och svemester

Denna vecka har vi firat en födelsedag, kollat in magiska solnedgångar och planerat för både kort och lång svemester. Och nu tar vi helg. Happy Friday!

Födelsedag

Vi fyller år strax efter varandra (vi är båda kräftor) och det är först min (Helenas) tur. Vi gör sällan någon stor grej av födelsedagar, men vi passade ändå på att dricka lite bubbel och äta lite lyxig plockmat, med kallskuret, melon, ostar och lite västerbottenpaj.

”Ska vi inte ha ett foto till bloggen?”, tyckte Peter.

”I den här gamla T-shirten?”

”Ja, vi ska bara vara oss själva på bloggen.”

”Ja, ok då!”

Födelsedag

Solnedgångar

Om du följer oss på @freedomtravelnews på Instagram har du redan sett de här solnedgångsbilderna, men vi passar på att visa dem här på bloggen också. Utsikten från vår husbåt på kvällarna är helt fantastisk ibland! Vissa kvällar känns det som att himlen brinner.

Solnedgång Pampas marina

Svemester

Sverige är fantastiskt, eller hur? Allvarligt talat, vi älskar att utforska Europa, men nu anpassar vi oss till situationen. Och ja, det finns mycket att se och uppleva i Sverige! Man kan ju faktiskt resa till vissa länder nu, men vi har ingen brådska. Vi föredrar att följa utvecklingen ett tag först. Detta kan bli ett utmärkt tillfälle att upptäcka vårt eget land.

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka var vår fina husbilstur till Sikhjälma, Lingnåre kulturreservat och Ängskärs havscamping. Det är också roligt att ytterligare en ny produkt kommit till webbshopen. Det ska bli så spännande att öppna shopen efter semestern! Vad kan du lyfta upp som positivt från din vecka?

Veckan som kommer

Denna helg ger vi oss ut på en ny husbilstur längs kusten. Vi kommer besöka flera intressanta ställen, som vi förstås kommer att berätta om. Därefter ska vi göra oss klara för sommarens semesterresa längs med Göta kanal. Missa inte att följa det!

Husbil

Missade du förra Happy Friday? Läs Våra resplaner för sommaren 2020

Prenumerera på vårt nyhetsbrev