Meny Stäng

Våra resplaner för sommaren 2020

Annons

Då var det dags att presentera våra resplaner för sommaren 2020! I början på året hade vi planer på en husbilsresa i Europa, men nu har vi ställt om till Sverige, och vi ser riktigt mycket fram emot våra nya planer.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Medelhavsvärme och trevligt besök

Vilken värme vi haft denna vecka! Helt fantastiskt! Det är ju nästan så att det är för mycket av det goda, men man vågar ju i vanlig ordning inte klaga. I marinan där vi bor är det full rulle. Alla pinnar ut och in genom hamninloppet: fritidsbåtar, vattenskotrar och människor på stand up paddle-boarding. Det är till och med så att folk simmar förbi vårt köksfönster.

På vägen hem från vår midsommarhelg i Roslagen ringde Peters son Robin och undrade om inte han och hans fru Alexandra kunde komma över och bjuda på ”lite hämtmat”. Vilket härligt initiativ! Vi har varit försiktiga med sociala kontakter och inte setts på väldigt länge, men utomhus och på lite distans kan man ju träffas. Fantastiskt roligt och trevligt!!! Och vilken mat sedan, massor av supergoda tapas. Stort, stort tack!

Samarbete kring produkter i webbshopen

En sak som hänt denna vecka är att vi kommit överens om samarbetsformer med en av våra viktigaste partners kring produkter i webbshopen. Nu är båda parter nöjda, och det känns fantastiskt roligt. Detta är ett samarbete som vi är väldigt glada över. Vi är redan igång att utveckla spännande produkter tillsammans, och det ska bli jätteroligt att berätta om dem lite längre fram. Planen är att vi ska öppna webbshopen efter sommarens husbilsresa.

Våra resplaner för sommaren 2020

Så, hur ser våra resplaner ut för sommaren 2020 då? Vi har inte varit så snabba på att planera, men nu har vi en plan, och vi ser riktigt mycket fram emot sommarens Sverigeäventyr!

Jag (Helena) jobbar ungefär två veckor till och på helgerna rullar vi på kortare turer norrut längs kusten mellan Stockholm och Gävle (och eventuellt något längre). Därefter är det dags för sommarens riktiga långresa!

Vi planerar att ta husbilen på en resa längs med Göta kanal. Vi har läst på en del och det verkar finnas massor av spännande och intressanta platser att upptäcka längs med vägen. Vi kommer förstås blogga under hela resan och hoppas att du vill följa oss här på bloggen, och kanske även på @freedomtravelnews på Facebook och Instagram. Om du har några tips till oss är det förstås också roligt!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är nog att vi har landat i detaljerna kring ett av våra samarbeten kring produkter på webbshopen. Det var också roligt att – av en slump – hitta till den härliga Vikingabyn Storholmen förra helgen! Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Vi kommer rulla med husbilen varje helg nu, så räkna med reportage från våra husbilsturer!

Missade du förra Happy Friday? Läs Sillunch, eländesdag och midsommarhelg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev