Menu Close

Kotona Elmia-messuilta - pohdintoja ja uusia suunnitelmia

Nyt olemme taas kotona Elmian messuilta. Oli tosi kiva, että messut alkoivat taas! Elmia on loistava kohtaamispaikka alalle - niin yrittäjille kuin retkeilijöillekin. Meillä oli myös mahdollisuus hieman pohtia sekä messuja että omaa yritystoimintaamme ...

Elmia-näyttely - liiketoiminta, kokoukset ja juhlat

Elmia-messujen tämänvuotinen versio oli hieman pienempi kuin sen huippuaikoina, mikä johtui osittain siitä, että Hymer Group luopui messuista. Tämä merkitsi sitä, että teltta peruttiin, ja näytteilleasettajat, jotka aiemmin olivat teltassa, siirtyivät nyt halleihin. MiehetTästä huolimatta on sanottava, että messut tuntuivat suurilta ja siellä oli paljon ihmisiä. Todella hauskaa!

Yksi parhaista asioista Elmiassa on vanhojen ja uusien ystävien tapaaminen. Tapasimme yhteistyökumppaneita, toimittajia, bloggaajia, lukijoita, matkailuautoilijoiden ystäviä ja kaikenlaisia muita. Unohdimme ottaa kuvia suurimmasta osasta heistä, koska oli niin kiire, mutta Micke ja Julia, jotka ovat @the.swedish.camel.rider Instagramissa, tallentui kameraan.

Haastattelimme Mickeä ja Juliaa ennen artikkeli kesälehdessämmeSen jälkeen tutustuimme tähän ihanaan pariskuntaan yhä paremmin, ja nyt he tulivat hengailemaan kanssamme osastollemme. Todella hauskaa!

Juhlimme myös Oktoberfestissä yhdessä, ja he olivat valmistautuneet sekä vaatteilla että kokemuksella oikeasta tapahtumasta. Oktoberfest Münchenissä. Hauskaa!

Joitakin pohdintoja - ja pieni polunmuutos ...

Pandemian aikana aloitimme verkkokauppaja aloimme myös kehittää omia matkailuajoneuvo- ja asuntovaunuteemaisia tuotteita yhdessä ruotsalaisen Pufz-yrityksen kanssa. Oli hauskaa ja haastavaa päästä mukaan johonkin uuteen, ja myymälä oli mielestämme mukava lisä verkkosivuillemme.

MiehetEn usko, että olisimme osanneet ennakoida työn määrää tai kustannuksia. Nyt kun olimme messuilla, huomasimme myös, että painopiste siirtyi siitä, mistä halusimme puhua - matkustamisesta ja retkeilystä - tuotteisiin.

Olemme nyt päättäneet jatkaa verkkokauppaa, mutta lopettaa tuotteiden kehittämisen, ostamisen, varastoinnin, lähettämisen ja myynnin messuilla. Me tulemme vain on verkkokauppa, jossa on muiden jakelemia tavaroita. Tästä ei tule meille taloudellisesti merkittävää liiketoimintaa, mutta voi olla mukavaa ja hauskaa kerätä tuotteita, joista pidämme!

Messuilla? Silloin haluamme puhua matkustamisesta ja matkailuautoista/ -vaunuista sekä pitää luentoja, jakaa lehtiä ja puhua digitaalisesta lehdestämme.

Nyhetsbrev
Sakko avaimenperät on edelleen saatavilla verkkokaupastamme

Lisää messuja tulossa!

Meillä on parhaillaan käynnissä useita messuja. Ensin käymme Bürstner Clubin vuosikokouksessa (jossa meillä on tuotteita mukana, kuten sovittu) ja sitten pyrimme Seniorimessut Tukholmassa 4.-6. lokakuuta. Nämä messut ovat (varsinaisten matkamessujen puuttuessa) Ruotsin suurimmat matkailijoille suunnatut matkamessut.

Pidämme luentoja (matkailutrendeistä ja matkakohteista) ja meillä on myös koju, jossa jaamme lehteämme, järjestämme arpajaisia ja puhumme matkailusta.

WIFI.se
Visit Polen
Seniorimessut, joissa keskityttiin vahvasti matkailuun, muutama vuosi sitten

Olitko Elmia-messuilla, ja jos olit, miten koit messut? Ehkä näemme sinut Tukholman Seniorimessuilla?

Tilaa uutiskirjeemme