Menu Close

Golfia Tšekissä - ja telttailu Olesna-järvellä

Nyt olemme pelanneet golfia Tšekin tasavallassa, ja se oli itse asiassa ensimmäinen kerta, kun pelasimme golfia. ever. Erittäin hauska kokeilla! Sen jälkeen oli rento iltapäivä ja ilta Olesnan leirillä Olesna-järven rannalla. Mukava lomatunnelma 28 asteen helteessä!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Golf Tšekin tasavallassa - Prosper Golf Resort Celadna

Aika pelata golfia Tšekin tasavallassa! Teemme tämän osan matkasta yhteistyössä Tšekin matkailun kanssa. Matkustamme omalla matkailuautolla ja suunnittelemme suuren osan matkasta itse, mutta yhteistyö tarkoittaa muun muassa sitä, että Tšekin matkailutoimisto on valinnut meille joukon aktiviteetteja. Meistä on hienoa, että pääsemme kokeilemaan asioita, joita emme olisi muuten koskaan kokeilleet ... kuten golfia!

Ajoimme matkailuautolla Celadnassa sijaitsevaan Prosper Golf Resortiin, joka osoittautui kauniiksi korkeiden vuorten ympäröimäksi. Golfkeskus sijaitsee hieman etelään Ostrava, Tšekin tasavallan itäosassa.

Golf Tšekin tasavallassa - kahdelle aloittelijalle

Kukaan meistä ei ole ennen pelannut golfia. Minulla (Helena) ei ole minkäänlaista palloaistia, ja Peter on pelännyt "jumiin jäämistä". Hänellä on ollut tapana jäädä jumiin urheilulajeissa, kuten dartsissa ja tenniksessä, eikä hän usko, että hänellä on aikaa jäädä jumiin golfissa. Joten hän ei ole edes kokeillut sitä, haha. Mutta nyt oli aika!

Koska emme ole koskaan aiemmin pelanneet golfia, olemme täysin väärässä asemassa vertaillessamme golfkeskusta muihin golfkeskuksiin. Meidän silmissämme se oli ainakin erittäin hieno, sillä siellä oli suuret vihreät golfkentät, järviä, ympäröiviä vuoria ja moderni päärakennus, jossa oli ravintola, kauppa ja englantia puhuva henkilökunta. Aika golfata!

Koska olemme aloittelijoita, emme kävelleet koko kenttää, vaan harjoittelimme driving range -kentällä. Otimme 50 palloa koriin harjoitellaksemme lyömistä. On siis hyvin vaikeaa lyödä juuri tarpeeksi kovaa ja oikeaan suuntaan! Mutta, oli hauskaa yrittää!

Peter spelqr golf i Tjeckien
Helena spelar golf i Tjeckien

Kylpylähotelli ja hevostila

Aivan golfkentän vieressä on myös hevostila ja kylpylähotelli. Molemmat näyttävät uusilta ja moderneilta, ja ne sijaitsevat kauniilla paikalla. Me haluaisimme ratsastaa täällä! Jos haluat hyödyntää kylpylää täysin, sinun täytyy asua hotellissa. Voit kuitenkin varata hieronnan riippumatta siitä, majoitutko hotellissa vai et.

Golf i Tjeckien samt spahotell och hästgård

Olesna-järvi

Kun olimme lopettaneet golfaamisen, suuntasimme Camp Olesnaan, joka sijaitsee samannimisellä järvellä. Sinne oli reilun 20 minuutin ajomatka golfkeskuksesta.

Sjön Olesna

Olesna-järvi sijaitsee Frýdek-Místekin lähellä, Ostravan eteläpuolella Itä-Tšekissä.

Lomatunnelma Olesna-järvellä

Meillä oli onnea sään suhteen, sitä ei voi kiistää. Kun saavuimme Olesna-järvelle, oli 28 astetta plussaa ja aurinkoista, vaikka oli jo syyskuun puoliväli. Järvi oli viehättävä ja ihmiset kävelivät shortseissa ja uimahousuissa, liitelivät pienillä veneillä tai istuivat alueen ulkokahviloissa.

Sjön Olesna

Halutessasi voit vuokrata polkuveneen tai muita pieniä huviveneitä tai ehkä meloa ympäriinsä SUP-laudalla (Stand Up Paddle Board), jota näimme useiden ihmisten tekevän.

WIFI.se
Sjön Olesna

Järven ympärillä on myös paljon muita aktiviteetteja: tennistä, mönkijöiden ja rullaluistinten vuokrausta, keilailua, leikkikenttä, ravintoloita, jäätelökioskeja ja paljon muuta. Siellä on myös Olesna Aquapark, jossa on vesiliukumäkiä ja sekä sisä- että ulkouima-altaita.

Yksi asia, jonka huomasimme, oli se, että monet ihmiset ajelivat ohi rullaluistimilla. Se todella näyttää olevan erittäin suosittu. Näimme jopa nuoria äitejä rullaamassa ja työntämässä lastenvaunuja heidän edessään.

Rullskridskor runt sjön Oleska

Matkailuautolla Camp Olesnassa

Camp Olesna on leirintäalue, joka sijaitsee aivan Olesna-järven rannalla. Voit tulla tänne matkailuautolla, asuntovaunulla tai teltalla. Nurmikolla olevat paikat kallistuvat paljon, joten me seisoimme yläpuolella olevalla asfalttipolulla. Muuten palvelu on erittäin hyvä, sähkötolpat selkeissä riveissä, roskien keräys ja lähellä järveä ja ravintoloita.

Med husbil på Campo olesna

Vessat ja suihkut ovat hyvin nykyaikaisia ja sijaitsevat söpöissä pienissä taloissa. Valkoisen aidan sisäpuolella voit tyhjentää WC-säiliön modernissa ja raikkaassa tilassa.

Service på camp Olesna

Pyöräretki Olesna-järven ympäri

Meillä oli upea iltapäivä ja ilta Olesna-leirillä, ja päätimme pyöräillä järven ympäri seuraavana aamuna. Yllätyimme, kun kesähelle yhtäkkiä viileni, mutta se oli hyvä ajatus. melkein niin että se oli vähän mukavaa. Matkaa järven ympäri on 2 kilometriä, joten se oli helppo ja virkistävä aamukävely. Sitten seikkailu jatkui Itä-Tšekissä!

Cykeltur runt sjön Olesna
Olesna i Tjeckien
Cykeltur runt sjön Olesna
Kaikki parhaat vinkkimme Tšekin tasavaltaan. Klikkaa kuvaa!

Tilaa uutiskirjeemme