Menu Close

Uusien tuotteiden kehittäminen - kulissien takana

Kehitämme parhaillaan uusia tuotteita verkkokauppaamme, mutta emme ole kertoneet paljonkaan tarinasta sen takana. Tänään ajattelimme kertoa teille siitä, miten kaikki alkoi, yhteistyöstä Pufz-yrityksen kanssa ja siitä, mitä tapahtuu, kun työskentelemme uusien tuotteiden kehittämiseksi.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Miten kaikki alkoi

Kaikki alkoi puhelinsoitosta, jonka sai minun (Helenan) vanha lukioaikainen ystäväni Anna. Anna, joka on rakennusinsinööri, on aina ollut luova, ja monta vuotta sitten hän perusti yrityksen nimeltä Pufz, joka kehittää innovatiivisia tuotteita kestävästä ja ympäristöystävällisestä silikonista.

Hänen mielestään kaikki alkoi siitä, että markkinoilla ei ollut riittävästi vauvanruokapakastinmuotteja. Ja mitä sinä teet? No, kehität ja teetät ne! Sittemmin tuotteita on tullut paljon lisää, leivontamuottien ja lastojen lisäksi myös alustoja ja viinikorkkeja.

Pufzilla on mennyt hyvin, mutta monien muiden yritysten tavoin koronavirus-pandemia vaikutti yritykseen. Monet Annan tuotteista myytiin lahjatavarakauppoihin ja ulkomaisille turisteille, mutta vuonna 2020 mikään ei ollut entisellään. Ja tästä puhuimme puhelimessa sinä päivänä keväällä 2020.

Osa Pufz-tuotteista, jotka ovat nyt saatavilla myös osoitteessa verkkokauppamme

Ehkä verkkokauppa?

Keskustelun aikana mainitsin, että olemme joskus ajatelleet verkkokaupan avaamista. Se oli vain ajatus, jota olimme pähkäilleet, mutta ehkä se voisi olla alku Annan tuotteiden myynnille? Olihan meillä jo blogi, eikä verkkokaupan perustaminen voisi sitten olla niin vaikeaa?

Voimme paljastaa, että se oli paljon työläämpää kuin koskaan kuvittelimme, mutta onneksi olimme tuolloin autuaan tietämättömiä siitä. Päätimme tavata Annan ja hänen miehensä Andersin kotona keskustellaksemme verkkokauppaideoista.

Ensimmäiset ideat uusien tuotteiden kehittämiseksi

Siellä, Annan ja Andersin kotipuutarhassa, syntyivät ensimmäiset ajatukset uusien tuotteiden kehittämisestä. Annalla oli jo tuotteita, joissa oli hirviä, poroja ja Dala-hevosia. "Miksei matkailuautoja ja -vaunuja?", Peter ajatteli. Niin, miksei?

Kahvipöydän ääressä ideat virtasivat, ja keskustelimme muotoilusta, tuotteista, muodoista ja väreistä. Miltä matkailuautot ja -vaunut näyttäisivät? Kuka voisi piirtää ne? Mikä niiden nimi olisi? Ja mitä tuotteita meidän pitäisi kehittää? Monien tapaamisten ja pitkien keskustelujen jälkeen päätimme aloittaa seuraavilla tuotteilla. korokealusta, avaimenperät ja tiskirätit/tiskirätit.

Svensk flagga
Annan ja Andersin luona

Sopimusten laatiminen ja sopimusten tekeminen

Jännityksen ja luovuuden keskellä unohdimme väliaikaisesti yhden tärkeimmistä asioista. Kuka omistaa mitä? Kuka maksaa mitä? Mitkä ovat meidän jokaisen oikeudet ja velvollisuudet? Aloimme kirjoittaa sopimuksia, ja jälleen oli monia kokouksia, ennen kuin lopulta pääsimme sopimukseen. Hienoa!

Uusien mallien kehittäminen

Nyt oli vihdoin aika aloittaa uusien tuotteiden suunnittelu ja kehittäminen! Ensimmäiseksi suunniteltiin kaksi matkailuautotyyppiä ja kaksi asuntovaunutyyppiä. Otimme ammattimaista suunnitteluapua ja lähetimme luonnoksia edestakaisin useita kertoja, ennen kuin olimme tyytyväisiä. Ja sitten eri vaihtoehdoille piti antaa nimet!

Att utveckla nya produkter

Uusien tuotteiden kehittäminen

Sitten meidän oli löydettävä valmistajia tuotteille. Silikonin osalta Annalla oli tietysti hyvät yhteydet, mutta uusien materiaalien osalta on tärkeää löytää joku, joka tarjoaa hyvää laatua ilman, että hinta nousee liian korkeaksi. "Pitää laskea tuotannon ja toimituksen hinta, jotta nähdään, voiko hinta asiakkaalle olla kohtuullinen. Jos aiot työskennellä jälleenmyyjien kanssa, myös tämä on otettava huomioon hinnoittelussa.

WIFI.se

Sinun on myös päätettävä muun muassa koosta, muodosta, väristä ja tuhansista muista yksityiskohdista. Kuinka monta väriä kannattaa valita ja mitä? Minkä kokoinen kuvion pitäisi olla ja missä se painetaan? Pitäisikö siinä kenties olla ripustin? Pitäisikö logo painaa jonnekin?

Att utveckla nya produkter - Diskdukar med husbil eller husvagn
Jotkut meidän tiskirätit/tiskirätit

Pakkaus ja määrä

Itse tuotteen lisäksi sinun on mietittävä myös pakkausta. Pitäisikö sen olla laatikko, laatikko, pussi, etiketti, vai tarvitaanko pakkausta lainkaan? Mitä pakkauksessa tai etiketissä pitäisi olla?

Sinun on myös päätettävä, kuinka monta tilaat. Mitä enemmän tilaat, sitä parempi hinta, mutta kuinka monta uskallat ostaa? Lupaamme, että se oli monet kokouksia ja monia sähköpostiviestejä tänä aikana!

Att utveckla nya produkter med förpackning
Yksi ritilänalus pakkauksessaan

Tänä keväänä taas uusia tuotteita!

Kehitämme nyt jälleen uusia tuotteita, edelleen yhteistyössä Pufzin Annan kanssa. Tuotteet tulevat myymälään myöhemmin keväällä, mutta olemme jo saaneet ensimmäiset tuotenäytteet. Fantastisen jännittävää! Jos haluat tietää tuotteista mahdollisimman aikaisin ja jos haluat myös saada alennusta niistä, tilaa uutiskirjeemme:

Tilaa uutiskirjeemme ja saat alennusta verkkokaupasta!

Uusien tuotteiden kehittäminen - miten se tehdään

Jatkamme yhteistyötä Pufzin (juuri eilen meillä oli 3 tunnin videokokous!) ja muiden toimitusketjukumppaneidemme kanssa. Joidenkin kevään tuotteiden osalta olemme jo painaneet "käynnistysnappia" ja joidenkin osalta painamme nappia hyvin pian. Käy huomenna täällä, niin lupaamme näyttää kurkistuksen uudesta mallistosta! Ja tietenkin arvostamme aina palautetta ja kommentteja!

Att utveckla nya produkter - samarbete med Pufz

Tilaa uutiskirjeemme