Menu Close

Matkamme Filippiineille - Tukholmasta Cebuun

Kerrotaanpa teille Filippiinien matkamme alusta! Olemme lähteneet kolmen kuukauden seikkailuun, ja matka on vasta alkanut. Kaikki alkoi Tukholmasta, josta lensimme Dohan kautta Cebuun.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Lähtö Tukholmasta

Olemme valmistautuneet pitkään tähän... pitkä matka Filippiineilleja olemme aiemmin kirjoitti valmisteluista. Kun oli vihdoin aika lähteä, pukeuduimme mukavasti ja vain superohut tuulitakki - joka voidaan kääriä melkein tyhjäksi - välttääkseen tilaa vievän pakkaamisen Aasiassa.

Alla olevissa kuvissa näet meidät varusteidemme kanssa: pieni reppu selässämme ja isompi reppu vieressämme. Mitä Peterillä on kädessään? Onkivapa! Kuvat on otettu odottaessamme taksia (käytämme yleensä sovellusta Bolt, jolla on mielestämme hyvät hinnat), joka veisi meidät Arlandaan....

Reitti 1: Tukholma - Doha Finnairilla

Olimme varanneet koko matkan (Tukholma - Cebu) Qatar Airwaysilta, mutta matkan ensimmäisen osan (Tukholma - Doha) lennätti Finnair. Matka kesti kuusi tuntia, ja vaikka lentäminen on aina hieman epämukavaa, on sanottava, että Finnairilla matkustaminen on erinomaista.

Meille tarjoiltiin kasvislasagnea ja viiniä, katseltiin elokuvia ja luettiin kirjoja. Ennen kuin oli aika laskeutua Dohaan, meille tarjoiltiin voileipä.

Lennonvaihto Dohassa

Ensimmäinen kone oli hieman myöhässä, joten meillä oli vain vähän aikaa Dohassa. Dohan lentokentällä ehdimme vain kiirehtiä turvatarkastuksen läpi ja päästä portille seuraavaan koneeseen nousemista varten. Oli silti mukavaa, ettei tarvinnut odottaa!

Reitti 2: Doha - Cebu Qatar Airwaysilla

Pian oli aika lähteä seuraavalle etapille, yhdeksän tunnin lennolle Dohasta Cebuun Qatar Airwaysilla. Nousimme koneeseen myöhään illalla/yöllä ja meille tarjoiltiin voileipä ennen kuin oli aika viettää yö lentokoneen istuimella.

Qatar Airwaysilla on hyvät, nykyaikaiset lentokoneet, joissa on kohtuullisen mukavat istuimet. Henkilökunta on huomaavaista ja elokuvavalikoima on hyvä. Miehet on silti uuvuttavaa lentää näin pitkälle. Kun aamu (tai iltapäivä, jos ajatellaan aasialaista aikaa) alkoi vihdoin lähestyä, meille tarjoiltiin brunssi, ja voisimme alkaa odottaa innolla, että pääsemme pian perille ...

Kun otimme kännykät esiin ottaaksemme kuvia maisemista, yksi huomaavaisista lentoemännistä kysyi, haluammeko ottaa meistä yhteiskuvan. Sanoimme kyllä!

Saapuminen Cebuun, Filippiinit

Vihdoinkin saapui! Ystävämme Micke ja Julia olivat käskeneet meidän ottaa taksin hotellille ja tavata heidät siellä, ja olimme valmiita tekemään niin. Mutta kun kävelimme ulos - painostavassa trooppisessa kuumuudessa - siellä he olivat... ison julisteen kanssa! Itse asiassa kesti vähän aikaa ennen kuin aivomme tajusivat, mitä he näkivät. Tämä tervetuliaiskomitea oli tarkoitettu meille!

Julia ja Micke toivottavat meidät tervetulleiksi Cebuun, Filippiineille.

Fantastisen hauskaa nähdä teidät jälleen! Ja wow, katso, että he korjasivat tämän julisteen, juuri meidän saapumistamme varten! Lupaamme, että matkan alku Filippiineillä tuntui aivan fantastiselta!

WIFI.se

Sitten otimme yhdessä taksin (Grab-sovellus, joka on suosittu täällä) hotelliimme, Grand Emilia Hotel Cebu Cityssä. Tämä on hieman yksinkertaisempi, mutta raikas ja erinomainen hotelli hyvällä sijainnilla.

Tästä me nyt lähdemme, päiviemme aikana vuonna Cebu City. Nyt kun olemme suurkaupungissa, käytämme tilaisuutta hyväksenne ja hoidamme muutamia asioita ja valmistaudumme tuleviin seikkailuihimme tässä jännittävässä saarivaltakunnassa.

Seuraa matkaa täällä freedomtravel.se-sivustolla ja Instagramissa osoitteessa @freedomtravelnews!

Parhaat vinkkimme Filippiineille. Klikkaa kuvaa!

Tilaa uutiskirjeemme