Menu Close

Terveisiä ihanasta Istanbulista

Tervehdys loistavasta Istanbulista! Olemme täällä 4-5 päivän lehdistömatkalla ja tutustumme kaupunkiin gastronomian, taiteen ja kulttuurin teemalla. Kerromme tietysti lisää, kun pääsemme kotiin. Toistaiseksi tässä lyhyt tervehdys tästä ihanasta kaupungista.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Paikan päällä Istanbulissa

Lensimme suoraan Tukholmasta Istanbul Turkish Airlinesilla, joka tuntui erittäin sujuvalta matkalta. Nyt olemme täällä tässä kiihkeässä suurkaupungissa. Osallistumme matkakirjoittajille suunnattuun 4-5 päivän ohjelmaan yhdessä kolmen toimittajan kanssa Ruotsista, Tanskasta ja Norjasta.

Aikataulu on kiireinen, ohjelmia on varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan, joten meillä ei ole aikaa kirjoittaa paljon täällä ollessamme. Yritämme kuitenkin päivittää Instagramissa, jonne julkaisemme sekä kuvia että tarinoita (tapahtumista). Löydät meidät osoitteesta @freedomtravelnews.

Gastronomia, taide ja kulttuuri

Tämän lehdistömatkan teemana on gastronomia, taide ja kulttuuri. Tähän mennessä meillä on ollut ruokakierros (niin mukavaa ja mielenkiintoista tekemistä!) ja joukko ravintolavierailuja.

Ravintola Istanbulissa, jonka ohitimme

Esityslistalla on myös taidemuseo. Emme ole vielä käyneet siellä, joten joudutte tyytymään kuvaan yhdestä kaupungin lukemattomista maalatuista porteista.

Monet kaupungin portit on maalattu kauniisti.

Olemme käyneet myös turkkilaisessa hammamissa, joka on rentouttava kokemus, jonka jälkeen olo on hyvin puhdas. Oletko sinä kokeillut sitä?

Valmiina hammam Catma Mescitissä

Paras tällä viikolla

Paras tällä viikolla? No, meille se on tietenkin matka Istanbuliin! Minä (Helena) olen myös iloinen siitä, että päänsärkyni on parantunut jonkin verran, vaikka se vaivaa minua edelleen aika ajoin. Minulla on ollut pitkään paljon päänsärkyä ja migreeniä, ja olen edelleen hyvin varovainen viinin ja muun kanssa, mutta se on ainakin jonkin verran parempi, mikä on mukavaa nyt, kun olemme tutustumassa Istanbuliin.

Sinun vuorosi ... mitä voit nostaa esiin positiivisena asiana viikostasi?

Koristeellisia kissoja (ja oikea kisu!) näyteikkunassa Istanbulissa.

Tuleva viikko

Vietämme vielä yhden päivän Istanbulissa, ennen kuin meidän on aika matkustaa takaisin Tukholmaan. Täällä FREEDOMtravelissa voit odottaa vierailevan kirjoittajamme Senegalista kertovan sarjan toista osaa (Osa 1 Senegalista täällä) ja pian kerromme tietenkin myös lisää Istanbulista. Hyvää perjantaita ja mukavaa viikonloppua!

Hedelmiä kaupan kojulla Istanbulissa

Jäitkö paitsi edellisestä Happy Fridaysta? Lue Kokouksia, messuja ja uusia matkasuunnitelmia jälleen

Tilaa uutiskirjeemme