Menu Close

Innsbruck jälleen - takaisin Kranebittenin leirintäalueella

Nyt olemme taas Kranebittenin leirintäalueella, jossa olimme myös viimeksi Itävallassa. Olemme lähteneet Italiasta (toisen kerran) ja saapuneet Innsbruckiin (taas). Leirintäalue oli lähes täynnä ja saimme aivan viimeisen paikan.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Ilmeisesti koiranäyttely on meneillään, koska koiria on kaikkialla! Voimme ehdottomasti suositella tätä leirintäaluetta: kauniit näkymät, raikkaat huoltorakennukset, hyvä WiFi ja mukava ravintola.

Vapaus ja riippumattomuus

Täällä leirintäalueella olemme nähneet myös matkailuauton nimeltä Independence. Armageddon-elokuvassa kahden aluksen Freedom ja Independence on tarkoitus pelastaa maailma, joten olemme usein vitsailleet, että myös matkailuautolla pitäisi olla sama nimi. Ja nyt olemme löytäneet sen! Mukava iso matkailuauto, jossa on liukumäet.

Husbil Independence
Independence-matkailuauto, joka on tällä hetkellä Kranebittenin leirintäalueella.

Leirintäalue Kranebitten

Camping Kranebitten on mukava ja hyvin hoidettu leirintäalue. leirintäalue jota ympäröivät korkeat ja kauniit Alpit. Olemme käyneet täällä ennenkin Itävallan kautta matkustaessamme ja päätimme palata tänne, koska tämä on erittäin mukava paikka. Parasta on luultavasti upea näköala, mutta täällä on myös hyvä palvelu.

Camping Kranebittenissä on tuore palvelukeskus, ja jokaisella leirintäalueella on sähkö ja vesi. Leirintäalueella on myös WiFi, ja halutessasi voit syödä leirintäalueella sijaitsevassa ravintolassa. Olemme juoneet siellä vain yhden oluen, mutta täytyy sanoa, että se on kaunis ympäristö.

Camping Österrike
Kranebittenin leirintäalueen ravintola
Kaikki parhaat vinkkimme Itävaltaan. Klikkaa kuvaa!

Tilaa uutiskirjeemme