Menu Close

Itävallan läpi matkailuautolla

Olemme nyt matkustaneet Itävallan läpi matkailuautolla. Toissapäivänä oli aika lähteä Italiasta. Ajoimme Veronasta pohjoiseen ja saavuimme Itävaltaan Brennerin solan kautta.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Meidän piti ostaa vinjetti tuulilasiin (8,50 euroa) ja maksaa myös moottoritiemaksu (9 euroa), mutta voit hymyillä ja näyttää iloiselta. Jos meillä olisi ollut painavampi matkailuauto, meidän olisi pitänyt hankkia myös Gobox, mitä meidän ei tarvinnut tehdä, koska matkailuautomme enimmäispaino on 3,5 tonnia. Kun saavuimme kauniiseen Itävaltaan, oli aika etsiä yöpymispaikka ...

Ajaminen Itävallan läpi matkailuautolla

Ajoimme kohti Insbruckia ja sitten luoteeseen kohti Tirolin leiri Leutasch, johon asetamme GPS:n. Jouduimme ajamaan pitkän matkan teitä, jotka kiemurtelivat jyrkästi ylöspäin ja sitten vielä enemmän ylöspäin.

Itävallan korkeilla vuorilla ajaminen on uskomattoman kaunista. Silloin tällöin törmää linnaan tai pieneen kylään, jonka viehättävät talot näyttävät juuri sellaisilta kuin Itävallassa voi odottaa, pitkine puuparvekkeineen, veistettyine karhuineen ja maalauksineen jokaisen talon ulkopuolella.

Såhär har vi kört idag
Ajoimme Veronasta Brennerin solan yli kohti Innsbruckia ja edelleen luoteeseen.
Slott i Österrike
Vuoria, vuoria ja toisinaan linna
Hus i Österrike
Itävallan talot ovat täynnä koristeita

Yöpaikan löytäminen

Itävallassa on useita ympärivuotisia leirintäalueita. Valitsimme yhden, joka sijaitsi Innsbruckista koilliseen, koska meillä oli silloin suunnitelmia sinne päin. Lopulta saavuimme ... vain huomataksemme, että leirintäalue oli suljettu.

Onneksi leirintäalueen ulkopuolella oli parkkipaikkoja, joissa oli sähkötolppia, joihin saattoi laittaa kolikoita sähköä varten, joten jäimme sinne yöksi. Meillä ei ollut koodia leirintäalueen WiFi-verkkoon, mutta onnistuimme ostamaan lähimmästä supermarketista 5 GIG:n (!) sim-kortin 10 eurolla. Helppoa ja halpaa!

Ställplats utanför camping
Matkailuvaunualue Tirolin leirin ulkopuolella Leutasch
Kaikki parhaat vinkkimme Itävaltaan. Klikkaa kuvaa!

Tilaa uutiskirjeemme