Meny Stäng

Innsbruck igen – tillbaka på camping Kranebitten

Nu är vi tillbaka på camping Kranebitten, där vi också stod sist när vi var i Österrike. Vi har lämnat Italien (för andra gången) och kommit till Innsbruck (igen). Det var nästan fullt på campingen är vi kom och vi fick den absolut sista platsen.

Tydligen är det hundutställning på gång, för här är hundar överallt! Den här campingen kan vi i alla fall rekommendera: vacker utsikt, fräscha servicehus, välfungerande WiFi och en trevlig restaurang.

Freedom och Independence

Här på campingen har vi också sett en husbil med namnen Independence. I filmen Armageddon ska de två farkosterna Freedom och Independence rädda jorden, och vi har därför ofta skämtat om att de borde finnas en husbil också med det namnet. Och nu har vi hittat den! En stor fin husbil med slide outs.

Husbil Independence
Husbilen Independence, som just nu står på campingen i Kranebitten

Camping Kranebitten

Camping Kranebitten är en fin och välskött camping som ligger omgiven av höga och vackra alper. Vi har varit här tidigare på genomresa genom Österrike och valde att komma tillbaka eftersom detta är ett väldigt fint ställe. Det bästa är nog den fantastiska utsikten, men det finns också bra service här.

På camping Kranebitten  finns ett fräscht servicehus, och det finns el och vatten vid varje campingplats. Det finns också tillgång till WiFi och om man vill kan man äta på restaurangen som ligger på campingen. Vi har bara tagit en öl där, men vi måste säga att man sitter i en vacker miljö.

Camping Österrike
Restaurangen på camping Kranebitten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev