Menu Close

Kaupunkileirintä Linköpingissä - ja juhlailta

Nyt olemme kokeilleet kaupunkileirintää Linköpingissä! Kun olimme käyneet Sandvikin leirintäalueella kaupungin ulkopuolella, oli vuorossa kaupunkileirintä parkkipaikalla Linköpingin keskustassa. Sitten oli illallinen ja juhlailta!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Sandvikin leirintäalue

Lauantaina kirjauduimme ulos Sandvikin leirintäalue, jossa seisoimme mukavasti veden äärellä ja tapasimme mukavasti matkailuautoystäviä. Nyt oli aika lähteä Linköpingin keskustaan!

Sandviks camping Linköping

Citycamping Linköpingissä

Pysäköimme parkkipaikan Ågatanilla (13 kr/puoli tuntia klo 15:00 asti ja sitten ilmaiseksi maanantaiaamuun asti). Kun Linköpingissä on tällainen kaupunkileirintä, on vain muutaman metrin kävelymatka ravintoloihin ja yökerhoihin ...

Linköping citycamping

Illallinen ja juhlailta

Päivällä kävelimme Linköpingissä, ja iltaa kohti oli aika etsiä ruokapaikka. Söimme illallista Harryn ulkoilmaravintolassa: lämpölamppujen ja peittojen kanssa oli oikeastaan todella mukavaa istua ulkona! Se oli täynnä ihmisiä kaikkialla ja todella hyvä tunnelma. Täytyy sanoa, että Linköpingin Ågatan on keväällä ja kesällä todella kiva kaikkine ulkokahviloineen, jotka ovat lähellä toisiaan. Täällä olimme itse asiassa myös vierailulla vuonna 2010.

Illallisen jälkeen menimme Harry'siin ja tanssimme, kunnes he sulkivat ovensa kolmelta yöllä. Voit kävellä vapaasti tapahtumapaikkojen välillä, jotka ovat vierekkäin, joten se on todella suuri, ja siellä on monia tanssilattioita, joista valita.

Linköping centrum

Matkailuauton vierailu

Ilta päättyi siihen, että kutsuimme Harry'sissa tapaamamme mukavan nuoren pariskunnan, Lisenin ja Adamin, oluelle matkailuautoon. Toisin sanoen istuimme ja juttelimme vielä muutaman tunnin! Ei ollut niin, että heräsimme tänä aamuna erityisen aikaisin, voisi sanoa ...

Taklucka husbil

Tilaa uutiskirjeemme