Menu Close

Onnettomuus tapahtuu helposti - matkailuauton rikkoutunut ikkuna

Sardinian Porto Pinossa sijaitsevan Camping Sardegnan leirintäalueen omistaja pyysi meitä siirtämään matkailuautoa kaksi metriä taaksepäin. Ei ongelmaa! Koska matkamme oli niin lyhyt, emme viitsineet sulkea ikkunoita... mutta olisi pitänyt.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Matkailuauton ikkuna halki

Leirintäalueemme ulkopuolella oli katulamppu, jota emme olleet huomanneet. Boom! Ikkuna halkeili suoraan läpi ja jäi roikkumaan palasina ... Toistaiseksi olemme liimanneet ja teipanneet. Myöhemmin meidän on löydettävä jostain uusi ikkuna... Ehdotuksia otetaan kiitollisena vastaan!

Kaikenlaista korjattavaa

Matkailuautossamme on nyt muutama asia korjattavana! Eilen yhden kaapinoven kahva halkeili, keittotaso ei toimi (tulee korkea liekki pienten sinisten liekkien sijaan), jääkaapin ja pakastimen kylmää ei voi säätää, meidän täytyy vaihtaa öljy ja öljynsuodatin, ja moottorin merkkivalo palaa joskus.

Ehkä ei ole yllättävää, että asioita rikkoutuu, kun matkailuauto on ollut käytössäsi seitsemän vuotta ja käytät sitä päivittäin. Jotkin asiat on korjattava matkan aikana, ja toisista on huolehdittava, kun palaamme kotiin.

Vår ruta som är tejpad och limmad - och den förrädiska stolpen...
Meidän laatikko, joka on teipattu ja liimattu - ja petollinen napa ...

Tilaa uutiskirjeemme